Salou Actiu presenta una edició de primavera plena d’activitats emocionants.

El programa ofereix una gran varietat d’opcions per aprendre i conèixer gent nova, des de classes de dibuix fins a visites a llocs històrics.

Salou Actiu presenta la seva edició de primavera 2023 amb un ampli ventall d’activitats per a tothom. El programa, que ofereix una gran varietat d’opcions per aprendre i conèixer gent nova, està dissenyat per satisfer les necessitats i interessos de la ciutadania.

Des de classes de dibuix fins a visites a llocs històrics, el Salou Actiu primavera 2023 té alguna cosa per a tothom. Les activitats més populars inclouen la confecció de vestits per a la Festa del Rei Jaume I de Salou, classes de cuina per aprendre noves receptes i partides d’escacs.

El programa també ofereix visites guiades al Castell de Miravet, la Casa Navàs de Reus, la Cartoixa d’Escaladei i la Cooperativa Falset-Marçà. Aquestes excursions són una oportunitat única per descobrir l’arquitectura i la història del territori.

Per participar en les activitats del Salou Actiu primavera 2023, es poden fer inscripcions en línia o presencials. És important llegir amb atenció les normatives abans d’inscriure’s.

El programa Salou Actiu és una iniciativa que busca fomentar l’autoconeixement i el creixement personal a través d’activitats diverses. La seva edició de primavera 2023 promet ser un èxit gràcies a l’ampli ventall d’opcions que ofereix.

Si vols gaudir d’una primavera plena de reptes i il·lusions, no et perdis el Salou Actiu primavera 2023. Inscriviu-te avui mateix i comença a descobrir tot el que aquest programa té per oferir.

A continuació, es detalla la llista completa d’activitats del programa Salou Actiu de primavera 2023, juntament amb les dates en què es realitzaran:

  • Classes de dibuix: del 5 al 19 d’abril (2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 i 30 de maig)
  • Visita guiada al Castell de Miravet: 10 d’abril
  • Taller de salmorejo: 17 d’abril
  • Visita guiada a la Casa Navàs de Reus: 17 d’abril
  • Classes de cuina per aprendre noves receptes: del 12 al 26 d’abril (2 i 9 de maig)
  • Partides d’escacs: del 19 d’abril al 3 de maig (16 i 23 de maig)
  • Confecció de vestits per a la Festa del Rei Jaume I de Salou: del 24 d’abril al 8 de maig
  • Visita guiada a la Cartoixa d’Escaladei i la Cooperativa Falset-Marçà:1r de maig

Aquesta edició del programa Salou Actiu ofereix una gran varietat d’activitats per a tothom. Des de classes creatives fins a visites guiades a llocs històrics, hi ha alguna cosa per satisfer les necessitats i interessos de tothom.

Per obtenir més informació sobre les activitats i les dates específiques en què es realitzaran, es pot consultar el programa complet en línia o presencialment.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *