Es busca el “Racó favorit” de Cambrils  

Turisme de Cambrils presenta un concurs que convida la ciutadania a pujar fotografies del municipi a la xarxa social Instagram

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils presenta el concurs d’Instagram “El meu racó  favorit de Cambrils”, que convida a la població a pujar fotografies de la localitat a aquesta xarxa social per mostrar i descobrir el més destacat de l’entorn: el seu paisatge favorit, un bucòlic capvespre, un parc ple d’activitat, un racó poc conegut, el seu plat preferit de la gastronomia típica o la plaça més representativa en ple tràfec, entre altres idees.  

El certamen té caràcter i premis propis, i, a més, les obres a concurs competiran, juntament amb les fotografies de tot el país, pels premis nacionals d’ “El meu racó favorit”, que busquen reconèixer les millors imatges de tota la geografia espanyola. 

L’objecte de la convocatòria és l’estímul de la ciutadania de la seva capacitat creativa al terreny de la fotografia digital alhora que es busca generar contingut enriquidor a les xarxes socials a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural. Alhora, el certamen compleix un objectiu promocional, fent que siguin els mateixos usuaris i usuàries els que mostrin els aspectes que ells mateixos considerin més rellevants de la localitat, i aprofitant la viralitat de la comunicació a través de les xarxes socials. 

Per participar-hi només caldrà prendre una instantània amb un telèfon mòbil (encara que s’accepten imatges preses amb qualsevol dispositiu), pujar-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags del certamen (#mirinconfavorito i #mirinconfavoritodecambrils) i omplir, tantes vegades com fotos presentin, el següent formulari d’inscripció, on també es poden consultar les bases

El text de la descripció de la imatge formarà part de l’obra i el jurat pot tenir-ho en compte a l’hora d’escollir els treballs guanyadors. El format i l’extensió del text és lliure i es permet la inclusió d’emoticones. Podran participar totes les persones que ho desitgin sense importar edat o lloc de naixement. L’únic requisit és que l’obra presentada estigui realitzada a la localitat o hi faci referència. 

El certamen tindrà dos premis: un primer premi dotat amb 200€ i un segon dotat amb 100€. L’obra guanyadora del primer premi serà impresa en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters) que la reconeixeran com el treball guanyador del concurs. 

A més, la fotografia guanyadora optarà als guardons nacionals del projecte “El meu racó favorit”: 

1r premi: 500 euros 

2n premi: 400 euros 

3r premi: 300 euros 

4t premi: 200 euros 

5è premi: 100 euros 

10 premis accèssits de 50 euros. 

El termini per inscriure les obres al concurs d’“El meu racó favorit de Cambrils” estarà obert fins al dia 10 de setembre inclòs. Els premis a nivell local es donaran a conèixer el 15 de setembre i els guanyadors nacionals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme. 

La iniciativa “El meu racó favorit” compleix el 2023 el seu tercer any de recorregut a nivell nacional. Entre les dues primeres edicions es van congregar 50 certàmens locals i es van presentar més de 7.000 imatges a concurs. 

Bases i formulari d’ inscripció 

Web de Mi rincón favorito 

Instagram de Mi rincón favorito 

Facebook de Mi rincón favorito 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *