Pau Terol Trio es presenta a Cambrils en La Mar de Jazz amb el seu primer àlbum ‘May I?

El talentós pianista de Reus presenta el seu primer àlbum amb influències d’Ahmad Jamal, Monty Alexander i Joe Calderazzo en una nit única al festival de jazz a Cambrils.

El pianista de Reus, Pau Terol, presentarà ‘May I?’, el seu primer àlbum, al festival La Mar de Jazz a Cambrils el proper diumenge 16 d’abril a les 19.30 hores. Aquest àlbum és una carta de presentació per al músic, amb influències d’Ahmad Jamal, Monty Alexander i Joe Calderazzo, i amb diverses peces d’autoria pròpia.

Pau Terol tocarà amb una secció rítmica de primera, formada per Pau Lligades i Joan Terol, per abordar un dels millors formats de la història del jazz: el trio de piano, contrabaix i bateria. L’artista ja va actuar en la primera edició de la Mostra de Jazz a Cambrils, fa més de 10 anys, i torna amb aquest talent i habilitat adquirits des d’aleshores al festival.

El preu de l’entrada per al concert és de 10 euros si s’adquireixen de forma anticipada i de 12 euros a la taquilla. Les entrades anticipades poden ser comprades en la pàgina web de venda d’entrades, codetickets.com. La presència de Pau Terol és una excel·lent oportunitat per experimentar el jazz modern en viu i celebrar la diversitat musical a la Costa Daurada.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *