Imaga Mondo feat. Noa Fort: una nit de jazz eclèctic inspirat en un món de fantasia

Descobreix el món imaginari d’Imaga Mondo i gaudeix del talent de la violinista Leonor Falcón, juntament amb el quartet local i la col·laboració especial de la vocalista i pianista Noa Fort al Teatre del Casal de Cambrils.

El proper dissabte 13 de maig a les 20:00h, el Teatre del Casal de Cambrils acollirà un espectacle musical únic i innovador. La violinista Leonor Falcón presentarà el seu projecte Imaga Mondo juntament amb un quartet format per Juanma Trujillo i altres músics locals de gran talent. A més, comptarà amb la col·laboració especial de la vocalista, pianista i compositora de jazz israeliana, Noa Fort.

Imaga Mondo és una experiència musical que ens transporta a un món de fantasia, inspirat en criatures fantàstiques mitològiques i contes infantils de diferents cultures. Leonor Falcón, qui recentment s’ha establert a Cambrils, ha creat un concepte eclèctic i inclusiu que abasta una varietat d’influències que van des del bebop, el rock, l’avant-garde i la música llatinoamericana, d’una manera accessible i orgànica.

Amb més d’una dècada d’experiència a la ciutat de Nova York, Leonor Falcón ha treballat en conjunts de jazz, música avant-garde, llatinoamericana i clàssica. Ara, a Cambrils, presentarà Imaga Mondo amb un quartet en el que participaran músics locals de gran talent, incloent-hi al guitarrista veneçolà Juanma Trujillo. A més, tindrà una convidada especial: la vocalista, pianista i compositora de jazz israeliana resident a Nova York, Noa Fort, qui ha estat descrita recentment com «una de les artistes més interessants i originals de Nova York» (New York Music Daily).

Les entrades per al concert estan disponibles a la venda en línia a través de codetickets.com a un preu de 10 euros en venda anticipada i 12 euros a la taquilla. No deixis passar l’oportunitat de gaudir d’una nit única de jazz eclèctic i imaginatiu al Teatre del Casal de Cambrils.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *