Joves intèrprets brillen en la 14a edició del concert a la Cripta de l’Ermita de Cambrils

No et perdis el concert anual de Joves Intèrprets a la Cripta de l’Ermita de Cambrils, amb les actuacions d’estudiants avançats de l’Escola de Música de Cambrils, ¡Una nit de talent i música imperdible!

El proper diumenge 18 de juny de 2023, la Cripta de l’Ermita de Cambrils s’omplirà de música amb la 14a edició del concert de Joves Intèrprets. L’esdeveniment organitzat per l’Associació Coral Verge del Camí de Cambrils, ofereix als estudiants avançats de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, l’oportunitat de demostrar les seves habilitats musicals sobre l’escenari.

Els assistents podran gaudir d’una nit plena de talent jove i música excepcional, amb actuacions de solistes i grups de cambra. Els estudiants han demostrat la seva dedicació i habilitat durant tot el curs, i aquest concert a la Cripta és la culminació perfecta per a la seva formació musical.

No t’ho perdis, aquesta emocionant nit plena de música i talent a la Cripta de l’Ermita de Cambrils! L’esdeveniment començarà a les 19:30h i l’entrada és gratuïta.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *