Miguel Talavera & Joan Pau Cumellas: Una nit plena de blues, jazz i country al Pub Scarlett

No et perdis l’oportunitat de gaudir d’un concert gratuït de dos grans artistes del blues, Miquel Talavera i Joan Pau Cumellas, al Pub Scarlett de Cambrils, aquest diumenge 21 de maig

Aquest diumenge 21 de maig, el Pub Scarlett de Cambrils es convertirà en un aparador musical i acollirà a dos grans artistes del blues. Miguel Talavera i Joan Pau Cumellas presentaran un repertori amè, interpretant peces originals amb pinzellades de jazz, rock i country, tot això acompanyat d’una exquisida barreja de guitarra-dobro i harmònica.

Miguel Talavera i Joan Pau Cumellas han actuat en els principals festivals de blues, jazz i bluegrass en països de tota Europa, i són col·laboradors habituals d’artistes de primer nivell a tot el món. A més, són coneguts pel seu treball com a professors dels seus respectius instruments, i han treballat com a músics d’estudi per a televisió, cinema i altres projectes musicals.

L’entrada al concert és gratuïta, així que no perdis l’oportunitat de gaudir d’una nit única de música en viu al Pub Scarlett de Cambrils. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *