Les dades del cens electoral es poden consultar a l’Ajuntament de Cambrils de l’11 al 17 d’abril

El servei s’oferirà des del Departament de Secretaria presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73

De l’11 al 17 d’abril es poden consultar les llistes electorals i presentar reclamacions, si és el cas. El servei de consulta es farà al Departament de Secretaria de l’Ajuntament de Cambrils presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73, en horari d’atenció al públic (de 8h a 14h de dilluns a divendres).  

Les persones interessades hauran de presentar l’original del DNI, permís de conduir o passaport. És important consultar les dades del Cens Electoral per detectar possibles errors i poder exercir el dret de votació en les properes eleccions municipals del 28 de maig.  

També es poden consultar les dades i presentar reclamacions a l’Oficina del Cens Electoral de Tarragona, entre el 10 el 17 d’abril.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *