The Dam Jawn feat. Dick Oatts: Una nit de jazz internacional al Teatre del Casal

No et perdis l’oportunitat de gaudir d’una nit plena de jazz internacional amb The Dam Jawn i la col·laboració especial de Dick Oatts al Teatre del Casal

El proper dissabte 20 de maig, el Teatre del Casal de Cambrils serà l’escenari per a un espectacle de jazz de nivell internacional. The Dam Jawn, una banda composta per cinc joves músics de l’escena jazz d’Amsterdam, arriba a Cambrils per presentar el seu àlbum debut amb la col·laboració especial del saxofonista Dick Oatts.

Martín Díaz (saxofòn alt) i Joan Fort (guitarra) van néixer a Catalunya, mentre que Philip Lewin (baix) és de Stuttgart, Alemanya, i Nitin Parree (bateria) i Frank Groenendijk (saxofon tenor) són dels Països Baixos. La seva aventura comença als Estats Units, quan cada un d’ells vivia a Filadèlfia i es van conèixer a través d’un programa d’intercanvi facilitat pel Conservatori d’Amsterdam. Allà és on van trobar la seva veu col·lectiva componint i arreglant la seva pròpia música original, inspirats per la música de la ciutat i per la seva rica història en el gènere del jazz.

L’àlbum de debut inclou la inestimable col·laboració de Dick Oatts, qui va guiar la banda a través del procés de composició, arranjaments i assajos de la seva pròpia música. The Dam Jawn ha trobat el seu so, una fusió internacional que expressa la seva energia i sentiment a l’escenari, i que està inspirada en l’escena actual de jazz de Filadèlfia.

Les entrades per al concert estan disponibles a la venda en línia a través de codetickets.com a un preu de 12 euros en venda anticipada i 15 euros a la taquilla. No deixis passar l’oportunitat de gaudir d’una nit memorable de jazz internacional al Teatre del Casal de Cambrils.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *