La Teca Teatre presenta ‘Corrandes de la Mar’ amb Oncle’s Band al Teatre del Casal de Cambrils

Gaudeix d’una nit inoblidable amb una fusió única de música i teatre en un homenatge al Mediterrani amb Oncle’s Band a l’icònic Teatre del Casal de Cambrils.

La Teca Teatre, una companyia de teatre local, en col·laboració amb el Teatre del Casal de Cambrils, et convida a gaudir d’un nou espectacle musical anomenat «Corrandes de la Mar» amb Oncle’s Band el diumenge 23 d’abril de 2023 a les 20:00h al Teatre del Casal.

La banda interpretarà cançons del seu últim àlbum «Corrandes» en homenatge al Mediterrani, els seus pobles i tradicions, de manera molt personal i emotiva. En aquest espectacle, la música fusiona amb el teatre per oferir una experiència inoblidable.


Imagineu-vos a la taverna del port asseguts al voltant d’una taula i mantenint una fogosa conversa regada amb vi, cervesa o aiguardent. Imagineu-vos una banda de pelacanyes a la recerca de cançons de vela i de motor, de pesca i de comerç, d’amor i de treball…
Cançons d’avui i de sempre, amb ritmes d’allò més variats: havaneres, valsets, salomes, blues, pop, swing, folk..
Imagineu-vos el que vulgueu, però pugeu a bordo que estem a punt de salpar.


La Teca Teatre és una companyia de teatre alternativa a Cambrils que busca donar veu a la cultura local i a nous talents en l’àmbit teatral i musical. La col·laboració amb el Teatre del Casal permet als artistes locals tenir un espai per mostrar el seu talent i al públic tenir un lloc on experimentar espectacles únics i originals.

El Teatre del Casal, situat a la Plaça de l’esglèsia de Cambrils, és un dels llocs culturals més emblemàtics de la ciutat. Aquest lloc compta amb una llarga trajectòria en la promoció de la cultura i l’art a la zona.

L’entrada per al concert costa 12 euros si es compra de manera anticipada i 15 euros a la taquilla. Pots comprar les teves entrades a la pàgina web de venda d’entrades codetickets.com.

No deixis passar l’oportunitat de gaudir d’aquesta nit inoblidable de música i teatre al Teatre del Casal. A més, estàs recolzant la cultura local!

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *