Jordi Armadans a Cambrils: És possible evitar les guerres i promoure una cultura de pau?

El pròxim 17 d’abril, el reconegut periodista i politòleg Jordi Armadans oferirà una xerrada en el 5è cicle de «Cambrils PENSA» sobre la importància de la cultura de la pau i com evitar els conflictes armats.

El reconegut periodista i politòleg, Jordi Armadans, oferirà una xerrada titulada «Per una cultura de la pau. És possible evitar les guerres?» a la Sala d’Actes del Centre Cultural de Cambrils el proper 17 d’abril a les 19h. La conferència forma part del 5è cicle de xerrades «Cambrils PENSA», que se celebra entre gener i juny del 2023 en aquesta sala.

La xerrada, organitzada per ACTE i el Banc del Temps de Cambrils, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona. Aquest tipus d’iniciatives busquen apropar a la ciutadania temes d’interès social i fomentar la reflexió i el debat.

Jordi Armadans és un reconegut expert en conflictes armats i cooperació internacional. És el fundador i director de l’organització internacional FundiPau, i ha treballat en països en conflicte com Síria, Palestina, Colòmbia i Sri Lanka, entre altres. A més, ha rebut diversos reconeixements pel seu treball, com la Medalla al Mèrit Civil per la seva dedicació a la lluita per la pau.

La conferència d’Armadans serà una oportunitat per reflexionar sobre la importància de promoure la cultura de la pau en un món on la violència i els conflictes armats segueixen sent una realitat. La xerrada serà oberta al públic i s’espera una àmplia assistència a la Sala d’Actes del Centre Cultural de Cambrils, al carrer Sant Plàcid 18.

«Cambrils PENSA» és un cicle de xerrades que busca oferir un espai obert i plural de debat sobre temes contemporanis de rellevància social. El cicle finalitzarà al juny amb l’última xerrada programada per a aquest mes.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *