Cambrils en Comú Podem presenta la llista que acompanyarà Jordi Barberà i Rosita Martínez per retornar la veu de l’esquerra

Vint-i-tres persones procedents de diverses formacions progressistes (Catalunya en Comú, Podem, Esquerra Verda i Equo) i independents s’han agrupat amb l’objectiu de treballar amb sentit comú i a favor de la gent del carrer de cara a les eleccions del 28M

Cambrils en Comú ha presentat la llista de 23 persones que acompanyarà el tàndem format per Jordi Barberà i Rosita Martínez, que es presenta per fer arribar el sentit comú i la veu de l’esquerra a l’Ajuntament de Cambrils en les properes eleccions municipals del 28 de maig.

Amb aquest objectiu i des de fa mesos, una vintena llarga de persones procedents de diverses formacions d’esquerra, feministes i ecologistes del municipi (Catalunya en Comú, Podem, Equo i Esquerra Verda), col·lectius socials i persones a títol independent estan treballant per possibilitar que de nou una formació clarament d’esquerres pugui entrar a l’Ajuntament de Cambrils, reivindicant al mateix temps el paper que històricament va jugar el PSUC, Iniciativa-Verds o l’Assemblea de Cambrils en l’àmbit local i que, desafortunadament, va quedar orfe fa quatre anys, en part per la divisió de l’esquerra, cosa que no ha succeït en aquesta ocasió en la qual aquestes formacions treballen plegades.

Lluny de personalismes i d’imposicions sense sentit i amb l’única voluntat de treballar en benefici de les polítiques transformadores a favor de les classes treballadores i la gent comuna, aquesta formació es presenta a les eleccions del 28 de maig amb un equip d’homes i dones representatiu de tota la societat del municipi.

Persones treballadores, professionals del sector de la salut, petits empresaris/es, artistes, funcionaris/es, professors/es, jubilats/des i estudiants s’han agrupat perquè consideren que la política cambrilenca s’ha quedat en mans de partits que representen lobbies econòmics que només miren per ells, sense tenir en compte les necessitats de la ciutadania del carrer, que pateix les veritables dificultats de la crisi que estem patint.

Per aquest motiu, Cambrils en Comú Podem presenta una llista i un programa amb propostes en positiu i que en les últimes setmanes s’ha estat elaborant després d’un treball participatiu i després de reunir-se amb diversos col·lectius del municipi.

LA LLISTA COMPLETA DE CAMBRILS EN COMÚ PODEM PEL 28M

 1. Jordi Barberà Argilaga
 2. Rosita Martínez García
 3. Maite Garcia Mendiola
 4. Rubén Taravilla Nebot
 5. Maria Lluïsa Martin Rueda
 6. Núria Huguet Bello
 7. Iban Beltran Pallarès
 8. Anna Blasco Costa
 9. Javier Roca Martínez
 10. Maria del Carmen Sannicolás Monserrate
 11. José Ignacio Zubiaurre Cistróbal
 12. Ariadna Albesa Vendrell
 13. Pere Estadella Hellín
 14. Camí Recasens Massagué
 15. Francisco García Serrano
 16. Bali Cejas Morillo
 17. Maurici Andreu Dalmau de la Torre
 18. Pilar Gonzalvo Palacín
 19. Salvador Matas Borrut
 20. Hortènsia Grau Juan
 21. Ramon García Mateos
  Suplents
 22. Rosa Aparicio Beltrán
 23. Ramon Frontal Guerrero
Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *