Unió Rugby Sud a la FINAL sense camp a Salou per jugar-la

La Unió rugby Sud s’ha imposat a la seva SEMIFINAL de la Lliga de 5a Divisió S14 davant del Gòtics RC «B» per 48 a 22 en partit disputat com a locals al camp del Vilafranca, classificant-se per la FINAL a jugat el proper cap de setmana.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades, patint a les acaballes del partit quan la primera part va ser força favorables pels de la Unió.

El problema per la Unió Rugby Sud és ara disposar de camp de rugby a Salou per a la FINAL doncs les instal.lacions on ha estat jugant a Salou alguns partits aquesta temporada sembla no tenir disponibilitat de 2 hores en tot el cap de setmana.

La primera temporada del projecte Unió Rugby Sud format per Salou Academy RC, Sant Fèlix Vilafranca, Taus Amposta, Camanegres de Calafell i Rugbi Reus, ha estat tot un èxit tot i la complexitat de no poder entrenar plegats. S’ha guanyat la lliga regular aconseguint així l’avantatge de camp en els playoff. UN fet que ara per ara sembla que no podrà ser una realitat.

Per la URS van jugar: Lukas, Muntsa, Hugo, Víctor, Toma, Tomy i Àlex (Salou Academy); Elsa, Pau, Roger, Júlia, Julen, Miquel, Bryan, Carlos, Fèlix A., Fèlix R. i Foix (Sant Fèlix Vilafranca); Leo i Ian (Los Taus d’Amposta); Alejandro (Calafell).

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *