L’Ajuntament de Cambrils recupera el servei d’expedició del DNI a partir del 2 de maig

Es pot sol·licitar cita prèvia al web citaprevia.gestorn.com/cambrils o bé trucant al telèfon 977 794 579 de 8 a 14 hores  

A partir del mes de maig es reprendrà el servei d’expedició i renovació del DNI a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils. La Policia Nacional tornarà a desplaçar el seu equip mòbil a Cambrils dos dies a la setmana per atendre la ciutadania del municipi i rodalies, que fins ara havia d’anar a la comissaria de Reus o Tarragona.  

El servei es prestarà fins a finals de juny i, després de la parada de l’estiu, es tornarà a oferir a partir de l’octubre. Com ja era habitual, els dimarts de 9:30 a 12:15 hores es donaran cites per lliurar la documentació per l’expedició i els dijous de la mateixa setmana es podrà recollir el DNI (a excepció del dijous 29 de juny que és festiu i es farà el lliurament el divendres 30).   

Les persones interessades ja poden sol·licitar cita prèvia al web citaprevia.gestorn.com/cambrils o trucant al 977 794 579. En cas d’alta del DNI, per demanar la cita prèvia cal indicar el DNI del pare/mare o tutor/tutora legal. La documentació necessària per la tramitació del document es pot consultar a
https://www.dnielectronico.es/PortalDNIe. El pagament de la taxa es pot fer en targeta o efectiu.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *