La FINAL de S14 de 5a Divisió Rugby es jugarà a Salou

Després de l’obtenció del permís per disputar la final contra Carboners de Terrassa, els aficionats al rugby de la regió estan ansiosos per presenciar un enfrontament vibrant entre dos dels equips més destacats del campionat de rugby en una de les instal·lacions esportives més completes de la regió.

Gràcies a gestions de darrera hora, la Unió Rugby Sud ha aconseguit el permís necessari per disputar la final del proper cap de setmana a les instal·lacions de rugby que ha posat a disposició del Club el Complex Mediterranean Sport Village. La FINAL començarà a les 13:35 i rebran a Salou als Carboners de Terrassa.

La notícia ha estat rebuda amb gran alegria i entusiasme per part de la comunitat de rugby de la regió, ja que significa que la final de la competició es podrà dur a terme com estava previst. La Unió Rugby Sud, que compta amb una llarga trajectòria en l’esport i és un dels equips més destacats de la regió, havia estat lluitant per aconseguir un lloc adequat per disputar la final.

Els enfrontaments a la Lliga regular entre els dos clubs es van resoldre amb una victòria per cadascun, fet que fa preveure una final amb gran incertesa i sense un clar favorit. Els experts en rugby han assenyalat que aquesta final serà una oportunitat única per gaudir d’un encontre atractiu en el qual, tots dos equips esforçaran per aconseguir la victòria.

El Complex Mediterranean Sport Village, que ha posat a disposició les seves instal·lacions perquè es pugui dur a terme la final, és un dels més grans i complets centres esportius de la regió. Els amplis espais i la bona ubicació són idonis per a la pràctica d’esports com el rugby. La ubicació perfecta del complex en una zona d’accés fàcil per als aficionats, farà possible un gran desplegament d’aficionats per a l’encontre final.

La final s’espera com un dels esdeveniments esportius més importants i esperats de la temporada, i els aficionats al rugby de la regió estan ansiosos de presenciar un enfrontament vibrant entre dos dels equips més destacats del Campionat de Rugby de l’àrea. Es preveu una gran afluència a l’estadi per veure l’emocionant lluita entre ambdós equips.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *