Joan Claver presenta ‘Mist’, el seu segon àlbum, a La Mar de Jazz a la Cripta de l’Ermita de Cambrils

El talentós pianista i compositor de Vila-seca deleitarà el públic amb la seva música eclèctica i misteriosa acompanyat de Xavi Reija i Artemi Agràs en una nit màgica de jazz a la Costa Daurada.

El pianista i compositor de Vila-seca, resident a Cambrils, Joan Claver, es presenta el proper dissabte 29 d’abril de 2023 en una nit de jazz única a la Cripta de l’Ermita de Cambrils per presentar el seu segon àlbum, ‘Mist’. ‘Mist’ és una oda a l’univers, la natura i el comportament humà cap a la vida i les emocions. Inclou composicions pròpies rodejades d’una misteriosa boira que busca sons hipnòtics i eclèctics.

En directe, Joan Claver es fa acompanyar de Xavi Reija a la bateria i Artemi Agràs al contrabaix, una formació que uneix melodies, harmonies i ritmes en una sola veu i transmet perfectament l’essència de les composicions de Joan Claver.

La Mar de Jazz és un dels esdeveniments més esperats a Cambrils i és organitzat per Cambrils La Mar de Jazz, una plataforma que promou la música jazz a la Costa Daurada. Aquest concert és una oportunitat per apreciar el talent local i gaudir d’una nit màgica de jazz en un lloc icònic. A més, la privacitat que ofereix la Cripta de l’Ermita de Cambrils crea una atmosfera única per gaudir de la música en viu.

El preu de l’entrada per al concert és de 15 euros si s’adquireixen de forma anticipada i de 18 euros a la taquilla. Les entrades es poden comprar a la pàgina web de venda d’entrades, codetickets.com. No et perdis aquesta oportunitat d’escoltar la música eclèctica i misteriosa de Joan Claver en un ambient íntim i excepcional.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *