La primera prova del circuit internacional de maratons en bici MBT es disputarà a Cambrils

La cursa de la Scott Marathon comptarà amb esportistes de més de 10 nacionalitats i reafirmarà la vila com a destinació ideal de ciclisme

El dissabte 29 d’abril Cambrils es tornarà a convertir en l’epicentre europeu del Cross Country Maraton (XCM), la modalitat ciclista de llarga distància en MTB, amb la celebració de la Scott Marathon by Continental. 

Després de les exitoses edicions del 2019, 2021 i 2022, Cambrils segueix consolidant el seu territori BTT amb un traçat de pur bike marathon. Seran 66 km que acolliran una cita de categoria UCI C2 i moments espectaculars sobre la bicicleta. I amb l’opció d’un recorregut més curt en categoria Open de 43 km per aquells ciclistes més explosius. S’hi reuniran ciclistes de més de 10 nacionalitats, disposats a gaudir d’una gran jornada esportiva. 

Es tracta d’una prova de primer nivell competitiu, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme, de ressò internacional i que reforça la marca de  turisme esportiu de Cambrils i molt especialment la de destinació d’excel·lència per a ciclistes de tot el continent, amb una orientació clara cap als esportistes d’elit i amateurs. Amb un entorn natural ideal per a la pràctica del ciclisme, el municipi viurà un nou cap de setmana esportiu de màxima categoria.  

La cita de Cambrils serà èpica, connectant costa i interior, amb sortida des del passeig a peu de platja i transportant tots els participants als boscos característics de la zona, que generen un contrast especial per a aquesta prova que combina mar i muntanya i que no deixarà indiferent a ningú. 

El contacte directe amb l’essència biker és un dels segells d’identitat Scott que sempre porta un ambient ciclista increïble. Recorreguts que serveixen per connectar amb el territori i les llargues jornades de mountain bike en què mai es repeteixen senders. La Scott Marathon promet més emocions que mai i Cambrils ofereix tot el necessari per viure-les de la millor manera possible. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *