Cambrils acollirà les finals dels Campionats de Catalunya d’Hoquei Fem11, Aleví, Fem15 i Juvenil

La competició estrena format i els partits previs es jugaran simultàniament a Cambrils, Riudoms, Vila-seca i El Vendrell entre el 28 i el 30 d’abril

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils acollirà les finals dels Campionats de Catalunya d’Hoquei Patins de les categories Fem11, Aleví, Fem15 i Juvenil el proper diumenge 30 d’abril de 12:30 a 20 hores. Prèviament, entre el 28 i el 30 d’abril, es disputaran els partits de la fases finals de manera simultània a Cambrils, Riudoms, Vila-seca i El Vendrell.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Natàlia Pleguezuelos; el delegat territorial de la Federació Catalana de Patinatge, Benedicte Piquer; el president del Cambrils Club Hoquei, Jordi Fernández, i la vicepresidenta, Laura Piñol, han presentat avui en roda de premsa les competicions, que aquesta temporada estrenen el format multiseu.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per l’esport base, l’esport femení i el turisme esportiu; ha celebrat que els campionats es tornin a disputar a les instal·lacions del Cambrils, i ha recordat que en anys anteriors el municipi ja va ser seu de les finals del Campionat de Catalunya en categoria Fem16, Fem12, infantil i júnior.

Per la seva banda, el delegat territorial de la Federació Catalana de Patinatge ha explicat que han escollit Cambrils per la qualitat dels seus equipaments esportius, les bones relacions amb l’Ajuntament, els serveis del municipi i altres atractius com l’oferta gastronòmica i cultural.

Els quatre campionats que es disputaran de manera simultània del 28 al 30 d’abril a les quatre seus de la territorial de Tarragona comptaran amb la participació de prop de 400 esportistes dels 32 equips que s’han classificat.Posteriorment, el cap de setmana del 5 al 7 de maig es disputaran les fases finals dels Campionats de Catalunya Fem13, Infantil, Fem17 i Júnior en quatre seus de la demarcació de Lleida: Lleida, Alpicat, Vila-sana i Bell-lloc.

Aquest format multiseu permetrà que els partits de la darrera jornada de la fase de grups es juguin en horari unificat, eliminant l’avantatge que tenien els equips que participaven en el darrer partit en el format anterior. A més, tots els equips disputaran un total de cinc enfrontaments, i no només els que arribin a semifinals, ja que per decidir de la cinquena a la vuitena plaça també hi haurà creuaments entre el tercer i el quart de cada grup.

El canvi de format inclou avançar l’inici de la competició al divendres al matí, de manera que els equips finalistes tindran molt més temps de descans abans de jugar la final. Les quatre finals es disputaran a la mateixa seu, a Cambrils la primera setmana i a Lleida (Pavelló Onze de Setembre) la segona, en dues instal·lacions de gran capacitat que permetran que tot el públic interessat en gaudir de finals tingui cabuda a la graderia. D’aquesta manera, es podran omplir pavellons amb molt d’aforament a les finals i no s’exclou als clubs que no disposen de pavellons d’alta capacitat a l’hora de participar en l’organització d’uns Campionats de Catalunya.

Horaris dels campionats del 28 al 30 d’abril

Els horaris de tots els partits dels campionats del cap de setmana del 28 al 30 d’abril es poden consultar clicant aquí. Els partits de les fases finalscomençaran divendres al matí, les semifinals es portaran a terme dissabte a la tarda i les quatre finals seran diumenge, totes al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Els horaris de les finals dels diumenge són els següents:

11:15 FINAL FEM11

12:30 FINAL ALEVI

14:00 Lliurament PREMIS FEM11/ALEVI

17:00 FINAL FEM15

18:30 FINAL JUVENIL

20:00 Lliurament PREMIS FEM15/ JUVENIL

Equips classificats

FEM11: Cerdanyola CH, HC Alpicat, CP Vila-sana, Mollet HC, CHP Bigues i Riells, CP Voltregà, HC Palau Pleagamans, Martinelia CP Manlleu.

ALEVÍ: CP Tordera ‘A’, CH Mataró ‘A’, Barça, CP Voltregà ‘A’, Cerdanyola CH ‘A’, CH Caldes Recam Làser ‘A’, CE Arenys de Munt ‘A’, Igualada HC ‘A’.

FEM15: HC Palau Plegamans ‘A’, Cerdanyola CH, CH Caldes Recam Làser, Solideo PHC Sant Cugat ‘A’, Igualada Femení HCP ‘A’, Torrelles CP, CP Vilanova, Martinelia CP Manlleu.

JUVENIL: Girona CH ‘A’, CH Olot, Igualada HC ‘A’, CP Congrés LSEM ‘A’, CE Vendrell, Geieg ‘B’, Barça, CH Caldes Recam Làser ‘B’.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *