Cambrils en Comú Podem presenta els cinc primers llocs de la llista, amb 3 dones i 2 membres de PODEM

Són una mostra representativa d’una llista amb membres de diverses formacions progressistes (Catalunya en Comú, Podem, Esquerra Verda i Equo) o persones independents integrades sota el paraigües d’EN COMÚ PODEM, la coalició que van acordar les direccions nacionals de Catalunya en Comú i Podem per tot Catalunya, de tal manera que no es poden presentar llistes que no estiguin sota aquestes sigles.

ELS PRIMERS NOMS DE LA LLISTA DE CAMBRILS EN COMÚ PODEM

Cap de llista. Jordi Barberà

Jordi Barberà és un tarragoní de 52 anys que va establir-se a Cambrils fa més de 15 anys. Des de la seva arribada al municipi ha estat vinculat a diverses entitats socials i culturals i va ser un dels impulsors del Casal Popular de Cambrils, de l’Assemblea de Cambrils (que, amb el regidor Ivan Sanz, va estar a l’oposició fa dues legislatures) i de l’Ateneu Llibertari Paulí Pallàs. Filòleg, dissenyador gràfic i editor, treballa de professor de secundària. Té tres fills, viu al Raval de Gràcia i s’ha marcat les grans línies estratègiques del programa de la candidatura que el va escollir com a alcaldable: una nova mirada a mitjà i llarg termini de totes les polítiques municipals, la inclusió transversal de tots els ciutadans i ciutadanes i la pacificació i dignificació de l’espai públic

Número 2. Rosita Martínez

Rosita Martínez va néixer a Cambrils fa 45 anys. Meitat vilera i meitat vilera es considera una activista social. Mare de l’Aitana i el Yago, treballa de monitora de menjador, al sector de la restauració i al món de la música. La candidata explica que “voler millorar la vida de les persones sempre ha sigut una prioritat per a mi. A Cambrils en Comú Podem Cambrils he trobat un espai obert amb molta força, transformador, ecològic, feminista i municipalista… Si a això li sumem que el Jordi Barberà està al capdavant de la candidatura, llavors és impossible no sumar-s’hi”. Martínez conclou afirmant que “voler un Cambrils per a tothom, és possible!”

Número 3. Maite García

Aquesta cambrilenca de 35 anys nascuda a Cambrils es dedica a l’educació infantil i també exerceix de Doula, perquè la seva passió és acompanyar en les diferents fases de la maternitat i la criança.

Assegura que “una de les coses per les quals recolzo la candidatura de Jordi Barberà i Rosita Martínez és que per mi és una de les candidatures més humanes, on totes tenim cabuda, i a més posa al centre l’educació i els drets dels animals, que per mi són dues de les coses més importants”.

Número 4. Rubén Taravilla

Nascut a Reus i resident al Nou Cambrils des de fa uns anys, aquest artista del ferro ha participat en política activa des de principis dels 70 amb diferents activitats polítiques i sindicals, principalment en els últims anys del franquisme. Militant de PODEM des de la creació d’aquest partit, s’ha sumat a la llista d’En Comú Podem perquè considera que la filosofia de la seva formació pot aportar coses positives a la candidatura, una candidatura “formada per gent del poble per treballar conjuntament pel poble”.

Número 5. Maria Lluïsa Martín

Nascuda a Terrassa (Vallès Occidental) fa 14 anys que camina per terres tarragonines, en concret a Cambrils. Aquesta mare monoparental es defineix com a “feliç, estudiant i treballadora”.

Pertany a PODEM perquè creu en una societat on ens puguem escoltar els uns als altres per construir un benestar basat en el just repartiment de les diverses riqueses. “Crec que, ben gestionades en comú, podem fer que la vida sigui de més bon portar”, assegura.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *