Ràdio Cambrils celebrarà Sant Jordi amb un programa especial des del port

L’emissora ha preparat taules rodones amb autors locals, joves i l’actuació especial del músic cambrilenc Èrik López

Se sortejarà un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i un altre la botiga d’artesania i regals Chicshop.cat

Ràdio Cambrils durà a terme aquest diumenge el programa especial per celebrar la Diada de Sant Jordi ‘Enamorats de Sant Jordi’. Serà al passeig del Port, al costat de les parades de roses, llibres i entitats que també s’instal·laran en aquesta ubicació. El programa durarà quatre hores i estarà dividit en dues parts: la primera començarà a les 12 h del migdia, i la segona a les 18 h de la tarda, i comptarà amb la col·laboració d’Oriol Margalef de la productora local Whatplan. 

L’espai inclourà dues tertúlies amb escriptors locals. Hi participaran Rosana Andreu, Helena Martínez Ferreruela, Carles Prats, Ana Maria Franquet, Vanessa Albiol, Ferran Esteve i Alfredo Gavín. A la tarda, també es farà una tertúlia amb quatre joves cambrilenques amb la intenció de posar damunt la taula quins hàbits de lectura té el jovent i què llegeix.  Així mateix, també s’entrevistarà l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i es donarà veu a llibreters, floristes, paradistes i al públic en general. Finalment, cal destacar que el músic cambrilenc Èrik López interpretarà un parell de cançons del seu darrer treball. 

Ràdio Cambrils també vol compartir Sant Jordi amb els oients i tots els cambrilencs i cambrilenques. Per això farà dos sortejos: un serà un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i l’altre de la botiga d’artesania i regals ChicShop.cat. Les persones que vulguin participar-hi només hauran d’apropar-se a l’estand de Ràdio Cambrils i omplir una butlleta amb el seu nom i un telèfon de contacte. El sorteig es durà a terme en directe, a la tarda, al final del programa.  

‘Enamorats de Sant Jordi’ és possible gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, el Consell Comarcal del Baix Camp i el Port de Tarragona.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *