Veïns de l’Eix Cívic lluiten contra la construcció d’edificis

Associació de veïns desplega pancarta gegant en protesta contra el polèmic projecte dels edificis de l’Alcalde

La associació de veïns i comerciants de Barenys-Platja de Ponent ha desplegat una enorme pancarta d’onze metres i mig de llarg per tres i mig d’amplada en contra del projecte amb el que l’Alcalde en funcions de Salou amenaça a tota la zona de l’Eix Cívic.

Els veïns del barri han treballat plegats per desplegar una impressionant pancarta gegant que han assegurat a conciència perquè pugui mantenir-se al seu lloc tot el temps que sigui necessari per aturar el projecte de construcció d’edificis a l’espai alliberat per la via del tren que creua tot Salou.

Segons ens explica el president de la associació, Rafel Querol, l’Alcalde els ha retret en nombroses ocasions que penjessin pancartes lletges i fetes de qualsevol manera i material que embruten l’aspecte del barri. És per aquest motiu que han encarregat una gran pancarta molt ben feta per fer les seves reivindicacions sense malmetre la imatge que tant li agrada a l’Alcalde, la d’un barri net i sobretot CALLAT.

La pancarta s’ha situat estratègicament dins del recinte de l’edifici Magda per evitar que sigui retirada per les autoritats locals, doncs és dins d’una propietat privada i per tant fora de l’abast de tothom. Perquè, com ja hem informat en anteriors informacions, les pancartes reivindicatives dels veïns han estat retirades sistemàticament per policies i per grups organitzats de brètols sense identificar, amparats en la foscor de la nit.

Els veïns de l’Eix Cívic estan en lluita contra el projecte especulatiu i depredador presentat per l’Alcalde, en contra de l’opinió i els desitjos de tot el veïnat de l’Eix Cívic, els quals ja van presentar més de 2600 signatures en contra de la construcció de nous edificis. L’Alcalde diu que farà el millor per a Salou i que el millor per a Salou és la construcció d’aquests edificis, però els veïns de la zona van presentar més de 2600 signatures en contra del projecte i no entenen com una persona, que no escolta un grup de persones més gran que les que el van escollir com a Alcalde, pot saber què és el millor per a Salou si actua en contra dels desitjos dels ciutadans.

En qualsevol cas els veïns de l’Eix Cívic estan disposats a defensar el seu barri fins a les últimes conseqüències i en tots els camps possibles, cívicament, legalment, popularment, políticament, etc.

Aquest Edifici-Pancarta en contra del projecte de l’Alcalde és només el primer, adverteixen els veïns.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *