El Cicle de Cinema Solidari a Cambrils es centra en la discriminació racial i la solitud dels migrants.

El club de cinema ACTE, el Banc del Temps i la Regidoria de Participació Ciutadana llancen per cinquè any consecutiu el Cicle de Cinema Solidari. Una iniciativa que cerca visibilitzar la injustícia social i donar suport a les persones que lluiten per la defensa dels drets humans, i aquest any se centra en la discriminació racial i la solitud que pateixen molts migrants a Espanya.

La solidaritat i la justícia social tornen a ser protagonistes al municipi de Cambrils gràcies al Cicle de Cinema Solidari organitzat pel club de cinema ACTE, el Banc del Temps i la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament per cinquè any consecutiu. La iniciativa té com a objectiu principal visibilitzar les situacions d’injustícia que persisteixen en la societat actual i brindar solidaritat a aquells ciutadans que lluiten diàriament per la defensa dels drets humans.

En aquesta ocasió, el cicle es centrarà en la discriminació racial i la solitud que pateixen moltes de les persones que han emigrat al nostre país, al mateix temps que es buscarà recolzar l’organització Reus Refugi, la qual treballa per a l’acollida i inserció de persones migrants a les nostres comarques.

Constatarà de tres projeccions: la primera es realitzarà el dimecres 26 d’abril, en la qual es presentarà la pel·lícula «AMIN» dirigida per Philippe Faucon. Aquesta obra mostra de manera clara i contundent la difícil situació dels treballadors migrants a França, els quals s’enfronten a la discriminació i a nombrosos dilemes en el seu dia a dia.

El cicle de cinema es durà a terme en el Cinema Rambla amb una entrada únicament de 6 euros que serà destinada per recolzar Reus Refugi en la seva important tasca d’acollida i inserció de persones migrants a la nostra comunitat. Les projeccions es realitzaran en tres dimecres seguits: el 26 d’abril, el 4 de maig i el 11 de maig a les 20.30 hores.

Aquesta iniciativa és una oportunitat única per a reflexionar sobre les greus situacions que enfronten moltes persones al llarg del dia, així com per a contribuir de manera concreta a la lluita contra la injustícia i la defensa dels drets humans dels més vulnerables.

«Amin i Gabrielle»: Una història d’amor que canvia vides

La pel·lícula francesa «Amin i Gabrielle» és una obra mestra del cinema contemporani. Dirigida per Philippe Faucon, la pel·lícula segueix la vida d’Amin, un treballador senegalès que ha deixat la seva família per buscar un futur millor a França.

A França, Amin només viu pel treball i no té més amics que els companys de l’alberg de treballadors estrangers. Fins que coneix a Gabrielle.

La pel·lícula comença amb Amin arribant a França per començar una nova vida. La seva dona i les seves filles es queden al Senegal, esperant que ell pugui enviar diners per mantenir-les.

A França, Amin es troba en un entorn desconegut i hostil. Viu en un alberg de treballadors estrangers on comparteix habitació amb altres homes en la mateixa situació que ell.

La vida d’Amin canvia quan coneix a Gabrielle, una dona francesa divorciada amb dos fills adolescents.

Gabrielle és una dona independent i forta que viu sola amb els seus fills després del divorci del seu marit.

Quan coneix a Amin, veu en ell algú diferent als altres homes que ha conegut abans.

La relació entre Amin i Gabrielle és el centre de la pel·lícula. Els dos actors principals, Moustapha Mbengue (Amin) i Emmanuelle Devos (Gabrielle), tenen una química increïble que captura perfectament la tensió i l’atracció entre els dos personatges.

La pel·lícula mostra com la relació evoluciona des d’una amistat fins a una relació amorosa.

«Amin i Gabrielle» és una pel·lícula realista que captura perfectament la vida quotidiana dels immigrants a França.

El director Philippe Faucon s’inspira en el seu entorn per crear una pel·lícula autèntica i emotiva.

La pel·lícula mostra les dificultats que enfronten els immigrants a França, des de la barrera del llenguatge fins a la discriminació i el racisme.

També mostra com els immigrants han de lluitar per mantenir les seves arrels culturals mentre s’integren en una nova societat.

La pel·lícula també aborda temes com la solitud, la família i l’amor.

Amin és un home sol que ha deixat la seva família al Senegal per buscar una vida millor a França.

Gabrielle és una dona divorciada que viu sola amb els seus fills.

La relació entre Amin i Gabrielle els ajuda a superar la seva solitud i trobar l’amor.

El director Philippe Faucon ha creat una pel·lícula emotiva i realista que captura perfectament la realitat de la societat actual.

La pel·lícula ha estat elogiada per la crítica per la seva autenticitat i sensibilitat. Ha estat descrita com una obra mestra del cinema francès contemporani, amb una narrativa emotiva que captura perfectament les emocions dels personatges.

En resum, «Amin i Gabrielle» és una pel·lícula que no us podeu perdre. És una història d’amor que canvia vides, plena d’emocions i sentiments autèntics.

Els actors principals tenen una química increïble que captura perfectament l’atracció entre els dos personatges.

La pel·lícula també aborda temes importants com la immigració, la solitud i l’amor en un món cada vegada més complex.

Si busqueu una pel·lícula emotiva i realista, «Amin i Gabrielle» és la vostra millor opció.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *