Experts en planificació urbanística alerten sobre els riscos d’una mala gestió a Salou

L’associació de veïns i comerciants Barenys-Platja de Ponent organitza una xerrada a la Sala Mediterrània del TAS de Salou per a concienciar la ciutadania sobre la importància d’una correcta planificació urbanística a la ciutat i comptarà amb la participació de destacats especialistes en la matèria.

La Sala Mediterrània del TAS de Salou serà testimoni de la important jornada informativa sobre la correcta planificació urbanística que tindrà lloc el divendres 28 d’abril de 2023, a les 19:00 hores. La xerrada, organitzada per l’Associació de Veïns i Comerciants Barenys – Platja de Ponent, comptarà amb reconeguts especialistes en el tema per a brindar una completa visió sobre com una inadecuada planificació urbanística pot afectar la ciutadania.

Durant l’esdeveniment tindran lloc diverses intervencions, entre elles destaquen les del professor de planificació urbanística de la URV, Robert Casadevall, el coordinador d’Ecologia Urbana del GEPEC-EDC, Antonio Blasco, i l’arquitecte i exregidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Salou, Antoni Pinyol.

L’objectiu principal de la xerrada és conscienciar la ciutadania sobre la importància d’una bona planificació urbanística, tant per al present com per al futur, ja que una incorrecta gestió podria tenir conseqüències greus per al desenvolupament i creixement de la ciutat i per a la qualitat de vida dels ciutadans.

L’Associació de Veïns i Comerciants Barenys – Platja de Ponent treballa des de fa anys per a la defensa dels drets i necessitats dels veïns i comerciants de Salou, i en aquesta ocasió es centra en la necessitat d’una correcta planificació urbanística per a garantir una ciutat saludable i sostenible. L’esdeveniment és obert al públic en general i s’espera una gran assistència per part de veïns, empresaris i estudiants interessats a conèixer més sobre aquest important tema.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *