La Unió Rugby Sud CAMPIONA de 5a Catalana en Categoria S14

Aquest dissabte el projecte Unió Rugby Sud engegat a principi de temporada per Salou Academy, Sant fèlix Vilafranca, Los Taus d’Amposta, Calafell Camanegres i Reus Rugbi ha donat el seu millor fruit, la Victòria en el campionat S14 de 5a Divisió.

La URS rebia com a local a Salou l’únic equip que havia estat capaç de guanyar-los, els Carboners de Terrassa.

L’escalfament i actitud dels jugadors de la Unió en els previs al partit donava mostres que alguna cosa important anava a succeir.

Una graderia plena fins dalt amb tambors i càntics també estava per dir la seva.

L’inici del partit va ser immillorable amb 2 assajos seguits, però els Carboners tampoc venien de passeig i van saber sobreposar-se i van fer dues anotacions abans del descans que la URS va saber contestar amb 2 més, arribant-se al descans amb un 17 a 10 que deixava tot obert.

En la segona part els Carboners van tancar la URS en el seu camp que amb una defensa titànica van aturar els terrassencs.

A 15 minuts del final la Unió va disposar de una oportunitat que va saber finalitzar en assaig, deixant el rival molt molt tocat sumant-hi a més la exclusió temporal del seu millor jugador per un placatge alt.

Un assaig més dels locals va significar l’esclat d’eufòria de la graderia unionista.

Un darrer assaig en el darrer minut pels Carboners no va decidir res.

La victòria i campionat va ser per la Unió Rugby Sud que va rebre la copa de mans de l’alcalde Granados.

URS: Hugo, Álex, Tomy, Víctor, Tom (C) (12), Toma i Lukas (SHARC); Elsa, Pol, Fèlix, Roger, Julen, Miquel (15), Brayan, Júlia (VILAFRANCA); Leo (2) i Ian (TAUS); Alejandro (CALAFELL)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *