Oberta una nova convocatòria als Premis Emprèn dipta.cat, adreçada a projectes empresarials de la demarcació

Les sol·licituds per a l’edició 2023 d’aquests guardons es poden presentar fins al proper 2 de juny. Compten amb set categories i una dotació màxima de 43.000 euros

Els projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès i que s’hagin de desenvolupar en aquest àmbit territorial poden optar a l’onzena edició dels Premis Emprèn dipta.cat, que convoca la Diputació de Tarragona. Amb aquests guardons es volen reconèixer i impulsar noves iniciatives i la generació d’ocupació de qualitat a la demarcació.

Els Premis Emprèn dipta.cat convoquen set categories empresarials a les quals les persones emprenedores de la demarcació poden inscriure els seus projectes, que vulguin posar en marxa o que ja els hagin iniciat a partir de l’1 de juliol del 2020. Turisme i experiències; cultura; innovació en l’àmbit de la salut; transformació digital; transició ecològica, energètica i alimentària; emprenedoria social, i repte demogràfic són les set categories convocades. La iniciativa guanyadora de cada categoria s’endurà un premi de 4.000 euros i, a més, es podran reconèixer fins a 15 dels projectes presentats amb 1.000 euros de dotació per a cada un.

El termini per a presentar-hi sol·licituds és obert fins als proper 2 de juny i tota la informació sobre aquesta edició dels Premis Emprèn dipta.cat es pot trobar a la web www.dipta.cat/empren/premis.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *