S’inicia el primer taller de bons hàbits alimentaris i estil de vida saludable a l’Hospital de Cambrils

La iniciativa s’ha posat en marxa en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils i consta de cinc sessions en les quals hi prenen part una quinzena d’usuaris del centre

L’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils, centre integrat a Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp, ha iniciat la primera edició del “Taller de bons hàbits alimentaris i estil de vida saludable”, que té per objectiu ajudar persones a aconseguir un pes saludable.  

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa en col·laboració amb l’àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils, que ha cedit diversos espais per a la seva realització, i en el marc del “Programa per a la promoció d’una alimentació saludable i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària” del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.  

Entre altres aspectes, aquest programa contempla la incorporació de la figura del nutricionista-dietista als Centres d’Atenció Primària, un professional que s’ocupa de la prevenció i tractament de problemes associats a una mala alimentació, promovent hàbits alimentaris saludables i sostenibles i prestant especial atenció als col·lectius que més ho necessiten.  

Concretament, a l’Hospital Lleuger de Cambrils la nutricionista-dietista, Lola Simón juntament amb Maribel Dalmau, infermera d’adults; les referents de benestar emocional, Carme Espada i Clara Segura i les fisioterapeutes d’atenció comunitària, Laura Pérez i Kseniia Borisova han portat ha terme aquest primer taller d’estil de vida saludable. Aquesta primera edició consta de cinc sessions, que es realitzen els dijous entre les 12.30 i les 14 h, amb una quinzena de participants.  

Una vegada finalitzi aquest taller, les seves impulsores ja estan treballant per fer-ne un de nou dedicat als beneficis de la cuina saludable. “La nostra intenció  és fer un programa de tallers que es puguin anar realitzant durant tot l’any i que vagin adreçats tant a població adulta com infantil”, ha explicat Lola Simón.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *