Un total de 170 nedadors i nedadores participaran en la 2a Travessa Swim for ELA Calafat – Cambrils

El Club Nàutic serà seu de la jornada solidària per segon any consecutiu aquest dissabte 29 d’abril

Des de les 10 del matí, la zona esportiva acollirà activitats nàutiques i d’oci per a tots els públics a l’espera de l’arribada dels 26 equips

Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació de l’ELA i a l’acompanyament de les persones afectades i les seves famílies

Un total de 170 esportistes repartits en 26 equips nedaran el tram Calafat-Cambrils en la 2a Travessa Swim for ELA aquest dissabte 29 d’abril. Per segon any consecutiu, el Club Nàutic de Cambrils acollirà l’espera i arribada dels nedadors i nedadores i ja ho té tot a punt per viure una jornada esportiva i festiva amb nombroses activitats nàutiques i d’oci.  

La presentació de la travessa, aquest matí, ha anat a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú; el secretari de l’associació Swim for ELA, Jordi Cervera; la vocal de Swim for ELA Joana Bono, el tresorer de l’associació, Siscu Morell, i el director esportiu del Club Nàutic, Aleix Monmany. 

Els 26 equips participants sortiran del Port de Calafat i cobriran els 23 km que els separen de Cambrils. La sortida serà a les 8 del matí i es preveu que els primers nedadors i nedadores comencin a arribar al Club entre la una i les dues del migdia. 

Als 170 nedadors i nedadores, se sumaran a les embarcacions que els acompanyaran en el seu recorregut; a més de la trentena de voluntaris i voluntàries i de l’organització. En total, al voltant de 300 persones mobilitzades per fer possible aquest esdeveniment.  

Durant tot el matí a la zona de la secció esportiva es destinarà un espai per a les entitats solidàries i empreses col·laboradores de la Travessa. Hi haurà xocolatada, concert de gòspel, zumba, taller de globus i pinta-cares per als nens i nenes i vermut.  

A més, el Club Nàutic oferirà la possibilitat de practicar vela lleugera, SUP i caiac a preus solidaris. A les dues del migdia se serviran fideus rossos de la Confraria de Pescadors de Cambrils. També hi haurà la possibilitat de pujar a l’embarcació Dorimar d’11h a 12h per veure els equips de nedadors a l’aigua. 

Tots els diners recaptats durant la jornada es destinaran a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i a l’acompanyament de les persones afectades per la malaltia i les seves famílies.  

D’altra banda, l’Associació Swim for ELA prepara també un nou sopar solidari per al pròxim 4 de novembre, que contribuirà també a la mateixa causa. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *