L’orquestra La Decana oferirà un concert solidari a Cambrils per l’Associació de Familiars d’Alzheimer

La recaptació de l’esdeveniment, que es portarà a terme demà 28 d’abril a l’Ateneu Juvenil, es destinarà a l’ampliació del centre de dia Les Orenetes

L’orquestra de música tropical uruguaiana La Decana oferirà un concert solidari demà divendres, 28 d’abril, a l’Ateneu Juvenil de Cambrils (avinguda Horta de Santa Maria, 14), per recaptar fons per l’ampliació del centre de dia Les Orenetes de l’Associació de Familiars d’Alzheimer. L’esdeveniment solidari, que compta amb la col·laboració dels Departaments de Salut Pública i Joventut de l’Ajuntament, obrirà portes a les 20 hores i s’iniciarà a les 21 hores. Les entrades es poden comprar al web https://popyentradas.com/events/la-decana-cambrils.  

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; els regidors Alfredo Clua i Natàlia Pleguezuelos, la presidenta de l’Associació de Familiars d’Alzheimer, Carmen Barros; el promotor de la gira, Daniel Benavidez; els membres de l’orquestra La Decana, Carlos júnior Goberna, Pablo Goberna i Marcel Goberna, i el presentador del xou, Juanjo Alberti, han convocat avui una roda de premsa per promocionar l’actuació solidària d’aquesta coneguda formació integrada per destacats músics de l’escena uruguaiana.  

L’alcalde de Cambrils ha posat en valor la tasca de l’Associació de Familiars d’Alzheimer i ha assegurat que el concert serà tot un èxit. Per la seva banda, el regidor Alfredo Clua, en substitució de la regidora de Salut, ha recordat que Cambrils es va declarar ciutat solidària amb l’Alzheimer i ha destacat la bona combinació que fan la música i la solidaritat.  

En la mateixa línia, la regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que Cambrils és una ciutat solidària i que aquest mateix cap de setmana també acull la 2a Travessa Swim for ELA. A continuació, Carmen Barros, ha explicat els serveis que s’ofereixen des d’Associació de Familiars d’Alzheimer i ha anunciat que aquest 2023 Cambrils acollirà un Congrés de l’Alzheimer de la Costa Daurada.  

El presentador de l’espectacle, Juanjo Alberti, que condueix el programa “Aire Tropical” a la ràdio més escoltada d’Uruguai, ha assegurat que es tracta d’un xou “imperdible” i “que fa ballar de veritat”, i ha explicat que La Decana és un dels grups més destacats de la música uruguaiana.  

Els integrants de l’orquestra han explicat que aquesta és la primera vegada que actuen a Espanya i que després la gira seguirà per València, La Corunya, Barcelona i Madrid. Els músics també han agraït l’acollida i el tracte que han rebut a Cambrils, han assegurat que són moments que guardaran a la ment i al cor per sempre.  

La Decana és una orquestra de música tropical formada per 10 músics (tres cantants, tres trompetes, un teclat, un baix, un timbal i una conga). El productor i director de la formació és Carlos Goberna junior, que compta amb 35 anys de trajectòria com a cantant. La seva carrera es va iniciar el febrer del 1987 i ha continuant fins avui de manera ininterrompuda.   

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *