Klein: “Cambrils necessita quatre anys més d’estabilitat i bon govern”

La candidatura del NMC és la única que no depèn de Barcelona o de Madrid i només ens manen els cambrilencs i cambrilenques

L’actual alcalde i candidat a la reelecció, Oliver Klein, ha presentat, aquest matí, la llista de les persones que l’acompanyaran de cara al proper mandat. L’acte, que ha omplert el Cinema Rambla de l’Art, ha servit per a que tothom pogués conèixer a tots i cadascun del membres de la candidatura que, un per un, han anat pujat a l’escenari des del lloc vint i vuit fins al primer.

Klein ha destacat que “es tracta d’una llista que és una representació fidedigna de la realitat cambrilenca, doncs la formen homes i dones de tots el barris, de totes les edats, molt vinculats a entitats i associacions, de professions molt diferents, ben preparats i disposats a donar-ho tot per Cambrils”.

L’alcaldable del NMC també ha aprofitat per presentar l’eslògan de campanya “bona feina, bona gent” afirmant que “a la política municipal, la bona feina només la poden fer la gent sincera i honesta, que no amaga res” com és el cas de la formació que lidero que “a més no depèn ni de Barcelona ni de Madrid. Nosaltres som de Cambrils i només ens manen els cambrilencs i cambrilenques” .

Després de fer un repàs exhaustiu a la tasca feta en menys de dos anys, Klein ha afirmat, en mig d’aplaudiments, que “mai cap equip de govern, havia fet tanta feina en tant poc temps” i ha reivindicat la “necessitat de continuar al capdavant de l’alcaldia el proper mandat per acabar tots el projectes que estan a punt d’iniciar-se i d’altres, molt rellevants, que estan damunt la taula: només un govern del NMC garanteix que tot això que s’està treballant acabi sent realitat”. Pel candidat del NMC, “Cambrils necessita quatre anys més d’estabilitat i bon govern” a la vegada que ha dit “quan les coses funcionen, com és a dia d’avui a Cambrils, no és prudent ni convenient canviar-les” per concloure que “només un govern del NMC garanteix aquests criteris”

Durant la seva intervenció també ha expressat l’orgull i satisfacció per haver complert amb tot allò que s’havia compromès: Rambla Jaume I, Avinguda de l’Esport i connexió Av. Vidal i Barraquer amb Horta de Santa Maria. Per Klein, “aquestes tres obres, a banda de ser compromisos de govern assolits, representen un pas endavant molt important pel conjunt del municipi, doncs milloren la zona del Port, la zona nord del Pinaret i polígon Belianes i, per primera vegada, el port i el nucli antic tindran una connexió bona i directa que afavorirà el desenvolupament i la implantació de més activitat econòmica en el barris de la Pellissa i Nucli Antic”.

Ja a punt d’acabar l’acte, el candidat a la reelecció ha donat la paraula a diferents membres de la candidatura, entre els quals destaca la figura de la número dos, Natàlia Pleguezuelos a la que Klein ha felicitat “per la magnífica labor i bona gestió que està fent al capdavant d’una regidoria tant important i transcendent per a sectors molts importants del nostre municipi com és la regidoria d’Esport i Joventut”

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *