Presentació de la candidatura d’ERC Cambrils

Camí Mendoza: “Tenim el millor equip per a Cambrils, perquè hem sabut governar, perquè estem al costat de la gent, perquè defensem la diversitat i hi creiem. Som la força guanyadora”.

L’acte ha tingut lloc a la pèrgola del Parc del Pescador i ha comptat amb la presència de Marta Vilalta i Joan Tardà, els quals han destacat la lleialtat i fermesa de Mendoza i la qualitat de l’equip que s’ha presentat aquesta tarda de dissabte.

“Som un equip amb una visió molt clara del que necessita Cambrils, amb un projecte de present i futur transversal i real”. Envoltada de companyes i companys de partit, dels que van formar part de l’última legislatura i de tota la llista actual al complet, Mendoza ha remarcat el potencial de l’equip d’Esquerra Cambrils per aquestes eleccions municipals.

Camí Mendoza ha declarat que se sent “més forta que mai, ara toca continuar i culminar el projecte que ens van estroncar”. I tot plegat, afegia, “ho farem possible gràcies a l’equipàs que tenim. Perquè sí, totes i tots tenim molt clar que volem que Cambrils sigui una ciutat d’oportunitats en tots els àmbits, una ciutat que prioritzi l’habitatge, que tingui cura de les persones, que tingui una mirada feminista i que es preocupi per les cambrilenques i els cambrilencs”.

Marta Vilalta ha agraït a Camí Mendoza i a tot el seu equip la decisió de seguir endavant després de la moció que va estroncar el projecte que Esquerra havia començat per Cambrils: “La Camí és la millor alcaldessa que pot tenir Cambrils. Alguns t’han volgut fer caure, però t’has aixecat i tornes a presentar-te amb ganes de reivindicar aquell projecte que vau començar”. Joan Tardà, per la seva banda, ha defensat la diversitat i la justícia social del republicanisme: “Serem un sol poble el dia que tothom tingui les mateixes oportunitats. Com diu Oriol Junqueras, no hem de deixar ningú enrere”.

Hélène Arcelin, número 5 de la llista, ha volgut repassar uns últims anys “complicats per Cambrils, en els quals hem viscut els atemptats, temporals, un deute elevat i la crisi sanitària, entre moltes altres coses”. Malgrat això, afegia, “hem aconseguit disminuir el deute municipal, incrementar la transparència, impulsar la cultura local, augmentar l’oferta formativa, millorar l’atenció a les dones i persones LGTBIQ+, entre d’altres”.

Un dels noms nous d’aquesta candidatura, i número dos, Aleix Rom, ha volgut explicitar la fortalesa del projecte: “Algunes de les companyes i companys que estem aquí fa anys que som militants i ara hem decidit fer aquest salt per reforçar un projecte guanyador, liderat per la persona indicada”. Adreçant-se a la cap de llista ha declarat: “es pensaven que després de la moció es trobarien una dona derrotada i s’han trobat una dona lluitadora que no han derrotat”.

Una altra de les noves cares de la candidatura, la número 3 Neus Cárdenas, ha fet èmfasi en la capacitat de la candidatura d’Esquerra per posar el focus allà on la ciutadania ho necessita: “Estem aquí per fer petites, però també grans coses. Posant un banc a l’avinguda Mas Clariana perquè la Paquita, que ja té 90 anys, pugui seure a descansar quan surt a caminar i també planificant grans obres de transformació urbanística”.

L’acte ha acabat amb una gran foto de família amb Marta Vilalta i Joan Tardà.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *