La 14a Fira Marítima de la Costa Daurada reunirà una quarantena d’expositors a Cambrils

Del 5 al 7 de maig, les instal·lacions del CNCB acolliran presentacions i exposició de les darreres novetats en el món de la nàutica, a més d’un ampli ventall d’activitats per a tots els públics per introduir-se a la seva pràctica

El Club Nàutic Cambrils i l’Ajuntament de Cambrils, organitzadors de l’esdeveniment, esperen superar el nombre de visitants de la darrera edició

La 14a Fira Marítima de la Costa Daurada (FMCD) reunirà a Cambrils a una quarantena d’expositors en una edició en la qual s’ha prioritzat l’especialització i la innovació. La Fira, convertida ja en referent per professionals del sector nàutic i als aficionats i aficionades a la nàutica, comptarà amb 18.000m2 destinats a l’exposició de novetats en el món de la nàutica, equipament, divulgació, esport, oci i gastronomia cambrilenca. Les empreses especialitzades ocuparan la zona de Ribera i Llevant, on també hi haurà lloc per la gastronomia, artesania i oci. 

Al llarg dels tres dies del certamen es desplegarà un intens programa d’actes que inclou activitats com sortides en vela lleugera, creuer i rem; batejos d’esports nàutics o demostracions de salvament i seguretat a l’aigua i tallers. A l’Espai d’Oci Sostenible es podran veure vehicles elèctrics terrestres i aquàtics i s’han programat concerts i activitats al volant del reciclatge i la cura del medi ambient. 

En la seva 14a edició, el Club Nàutic Cambrils i l’Ajuntament de Cambrils, organitzadors de la FMCD, mantenen el seu compromís de fer de l’esdeveniment un referent i plataforma de negoci imprescindible per als professionals del sector nàutic, així com un pol d’atracció turística i de negoci per Cambrils i el seu entorn. 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha destacat que “es tracta d’una fira integradora, punt de trobada de les administracions, un espai comercial però també didàctic per donar a conèixer la nàutica i Cambrils”. 

Per la seva banda, el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ha remarcat que “cal aprofitar aquesta oportunitat per mostrar el nostre port, serveis i entorn. Som un club nàutic amb portes obertes i inclusiu”. 

El regidor de Promoció Econòmica ha assegurat que la Fira Marítima “genera un valor afegit al nostre municipi, esperant superar enguany els 20 mil visitants de la passada edició”. 

Finalment el director esportiu del CNCB, Aleix Monmany, ha explicat que hi haurà un ampli ventall d’activitats nàutiques, en especial pels més petits i noves tendències en nàutica. “Volem que tothom pugui apropar-se i tenir un primer contacte amb el món nàutic i la vela lleugera”, ha conclòs.  

La inauguració de la Fira Marítima de la Costa Daurada serà aquest divendres dia 5 de maig a les 17h a càrrec del Secretari de Mobilitat i Infraestructures i President de Ports de la Generalitat, Marc Sanglas Alcantarilla. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *