La Fira de Cambrils tindrà un festival d’skate i scooter a l’skatepark

El 3 i 4 de juny s’organitzaran dues competicions i tallers formatius, a més d’un mercat especialitzat del món de l’skate i l’scooter

Els esports sobre rodes tindran protagonisme durant la 64a Fira Multisectorial de Cambrils. La regidoria de Promoció Econòmica, en col·laboració amb l’associació Cultívate, organitzarà un festival d’skate i scooter a l’skatepark de Cambrils. Se celebrarà entre el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny i comptarà amb competicions, tallers formatius i un espai d’exposició especialitzat en skate i scooter.  

La programació engloba les dues modalitats, skate i scooter, i és la mateixa per als dos dies. Les competicions es duran a terme en dies diferents: dissabte skate i diumenge scooter; en horaris de 10h a 14.30h. A partir de les 9 hores es realitzarà  l’obertura d’inscripcions (que ja es pot fer online a través d’aquest enllaç. Es donarà una ampolla d’aigua i fruits secs amb la inscripció.  

Les eliminatòries arrencaran a les 10 hores i es dividiran en tres categories: menors de 10 anys, menors de 16 anys i majors de 16 anys. Les finals començaran al voltant de les 12 hores i el lliurament de premis serà a les 14 hores. Les persones menors de 18 anys hauran de competir amb proteccions obligatòries de casc, genolleres i colzeres.  

Després de dinar, a partir de les 16 hores, començarà el taller d’iniciació d’skate i scooter a càrrec de Cultívate. Està orientat a persones de totes les edats i tindrà un cost de 10 euros per hora. A més, hi haurà un espai de market amb marques especialitzades en el món de l’skate i l’scooter, així com una barra de bar habilitada a l’expositor de Cultívate amb begudes, entrepans calents, freds i snacks.  

D’aquesta manera, la Fira de Cambrils amplia les seves activitats i obre les portes als esports urbans, per tal de fomentar la cultura de l’esport. “Estem convençuts que tindrà molt d’èxit la iniciativa, perquè cada vegada més joves i infants s’endinsen en el món de l’skate i l’scooter. Nosaltres només volem donar-los eines i recursos perquè puguin practicar l’esport amb seguretat”, indica el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos  Romera Gil. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *