Cambrils Pensa: Es pot viure sense el model turístic actual?

Reflexions i estratègies per promoure un turisme més sostenible amb el Dr. Ernest Cañada i Alba Font

El Centre Cultural de Cambrils continuarà amb el seu cicle de xerrades-debat 🌎 CAMBRILS PENSA aquest dilluns 8 de maig a les 19h. En aquesta ocasió, comptaran amb la presència del Doctor en Geografia, investigador postdoctoral de la Universitat de les Illes Balears i membre del Consell de «Turisme i Ciutat» de l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Cañada. La discussió serà moderada per Alba Font, geògrafa i membre del Grup de Recerca d’anàlisi territorial i Estudis Turístics de la URV.

El tema a tractar és de la màxima actualitat i interès: Podem seguir vivint amb aquest model turístic? I encara més important: Podem deixar de fer-ho?

El turisme ha estat una de les principals indústries que ha impulsat el creixement econòmic de moltes regions, i en alguns casos, ha estat l’única font d’ingressos per a les comunitats locals. No obstant això, aquest model de turisme massiu i de baix cost també ha generat impactes negatius en el medi ambient, la cultura i les economies locals.

El Dr. Ernest Cañada, amb la seva àmplia experiència en l’estudi del turisme sostenible, compartirà les seves reflexions sobre la situació actual del turisme i el seu impacte en les comunitats locals. També abordarà les possibilitats de transició cap a un turisme més sostenible i responsable.

Per la seva banda, la moderadora Alba Font, es centrarà en els aspectes territorials i com el turisme afecta la planificació i el desenvolupament de les ciutats i regions. També examinarà la possible adopció de polítiques públiques i estratègies per promoure un turisme més sostenible i equitatiu.

Aquest diàleg serà una oportunitat única per explorar diferents perspectives i solucions entorn d’un tema crucial per al futur de les nostres comunitats i el planeta en general. No t’ho perdis!

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *