Cambrils revalida les quatre Banderes Blaves que acrediten la qualitat de les seves platges

Les platges del Cavet, La Llosa, Vilafortuny i Prat d’en Forès-Regueral mantenen la distinció per aquest any 2023

La certificació acredita el compliment d’una sèrie de criteris ambientals, educatius, de seguretat i accessibilitat

Cambrils ha revalidat un any més les banderes per les platges del Cavet, la Llosa, Vilafortuny i Prat d’en Forès-Regueral. El segell, que acredita la qualitat de les platges i els serveis que ofereixen, és atorgat anualment per un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), acredita la qualitat de les platges i els serveis que ofereixen.  

Aquest segell, reconegut internacionalment, valora i premia els municipis que realitzen una bona gestió ambiental i que tenen en compte la seguretat, l’accessibilitat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, entre d’altres i, sobretot, exigeix que les platges tinguin una qualitat d’aigua excel·lent. Aquesta qualitat es comprova i supervisa durant tota la temporada de bany per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), amb l’anàlisi periòdic de l’aigua, des dels diferents punts de mostrejos establerts al llarg del litoral cambrilenc.   

Enguany, com a novetat, s’han tret a licitació 9 lots per oferir diferents serveis de temporada (de tendals, para-sols, gandules, escoles nàutiques i lloguer d’embarcacions sense motor), que completaran els 21 lots que ja es van adjudicar l’any passat.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *