El Consell de Dones de Cambrils s’obrirà a més entitats i col·lectius per afavorir la participació

L’òrgan consultiu es va reunir ahir per parlar de la proposta de modificació de reglament i de les Jornades per al Salut de les Dones

El Consell Consultiu de les Dones ha acordat de manera consensuada la proposta de modificació de les seves normes d’organització i funcionament per afavorir la participació d’altres entitats, col·lectius i persones que tinguin relació amb aquest àmbit. Aquesta modificació, que ara ha d’aprovar l’òrgan competent, permetrà ampliar els requisits que cal complir per formar part del Consell.  

D’aquesta manera, també podran ser membres del Consell entitats i col·lectius amb vincles a Cambrils que desenvolupin activitats per a la promoció de les dones i de la igualtat de gènere que no estiguin legalment constituïdes i/o inscrites al registre municipal. A més, s’ampliarà el nombre de persones a títol individual escollides aleatòriament d’entre una llista d’inscripció voluntària. 

Aquest acord s’ha pres en el marc de la reunió del Consell de Dones celebrada aquest dimarts, presidida per l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Ingrid Duch.  

Durant la reunió també s’ha fet balanç de les Jornades per la Igualtat de Gènere que es van celebrar el passat mes de març i s’han comentat les propostes d’activitats de les Jornades per la Salut de les Dones que es portaran a terme a finals de maig. Finalment, s’ha informat del Protocol d’abordatge de les violències sexuals en entorns d’oci i del treball del grup motor del protocol en la campanya de comunicació. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *