El partit polític Cambrils en Comú Podem ha sol·licitat informació al govern municipal per esbrinar els detalls relacionats amb un episodi d’olors i fums que han afectat els veïns de Cambrils.

Segons la formació, la població no ha rebut cap comunicació sobre aquesta qüestió, malgrat les evidències de la contaminació i els efectes negatius que això pot tenir en la salut dels residents.

Cambrils en Comú Podem ha reclamat informació al govern municipal de Cambrils sobre la possible afectació del fum i les fortes olors que estan patint els veïns de la zona nord del municipi, Nou Cambrils, la Parellada o el Pinaret, procedents de l’incendi de la planta de compostatge de Botarell, que encara està actiu i emet fum. Segons aquesta formació l’ajuntament no ha emès cap comunicat per tranquil·litzar la població, ni ha informat sobre les possibles conseqüències d’aquesta contaminació. Cambrils en Comú Podem també ha demanat la instal·lació d’una estació mòbil per mesurar la qualitat de l’aire que es respira, ja que hi ha algunes empreses emissores de gasos a prop del municipi.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *