Presentació de la candidata de Junts a Salou, Martina Fourrier

Propostes per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i protegir la identitat catalana de la ciutat presentades en un acte que va comptar amb el suport de Demòcrates de Catalunya i l’exvicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró.

El passat divendres es va dur a terme l’acte de presentació de la candidata de Junts a Salou, Martina Fourrier. L’esdeveniment va congregar una cinquantena de simpatitzants del partit, que es van reunir per escoltar les línies principals del programa que es durà a terme en cas que Fourrier sigui elegida alcaldessa.

En el seu discurs, Fourrier va destacar la importància de Salou i la seva identitat catalana, assegurant que serà la primera dona a ocupar el càrrec d’alcaldessa de la ciutat. La candidata també es va referir al partit com a republicà i coherent, sense complexos ni intents d’amagar la seva posició política.

Un dels punts forts del programa de Junts a Salou és la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, mitjançant la inversió en serveis públics i la creació d’ocupació. A més, el partit es compromet a treballar en la protecció del patrimoni natural i cultural de la ciutat.

Pel que fa a la identitat catalana de la ciutat, Fourrier va assegurar que treballarà per fomentar-la i protegir-la, respectant les tradicions i la cultura de Salou.

L’acte de presentació de la candidata de Junts a Salou va comptar amb una gran acollida per part dels simpatitzants del partit, que es van mostrar entusiasmats per les propostes i el discurs de Fourrier. L’elecció de la primera dona alcaldessa a la ciutat seria un fet històric i un gran pas cap a la igualtat de gènere en la política local.

Durant l’acte de presentació de la candidata de Junts a Salou, Martina Fourrier, també es va comptar amb la presència de Toni Castellà, portaveu nacional de Demòcrates de Catalunya, que va mostrar el suport del seu partit a la candidatura de Fourrier i va destacar la importància de la col·laboració entre les diferents forces polítiques per aconseguir els objectius comuns.

També es va comptar amb la presència de Jordi Puigneró, exvicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya i exconseller de Polítiques Digitals i Territori, qui va felicitar la candidata per la seva iniciativa i va destacar la importància de la política local per a la millora de les condicions de vida dels ciutadans.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *