Cambrils en Comú Podem proposa prioritzar els aparcaments en superfície pels residents

Cambrils ECP prioritza la qualitat de vida dels cambrilencs i cambrilenques i avisa que el turisme no pot convertir-se en un monocultiu que, a mig termini, generi misèria i precarietat.

“El turisme és una indústria vital per Cambrils, però únicament serà atractiva pels visitants, si fem una ciutat confortable i rica per als residents”, afirma Jordi Barberà, el cap de llista de la coalició a l’Ajuntament de la ciutat.

L’esquerra ecologista de Cambrils creu que és necessari invertir en el futur dels seus habitants diversificant el teixit industrial i comercial de la ciutat i evitant la massificació turística i la gentrificació. Per aconseguir els seus objectius, proposa una moratòria en la construcció de més hotels i la regulació del nombre d’apartaments turístics.

Així mateix, CECP proposa prioritzar els aparcaments en superfície pels residents, ampliant les zones restringides i construint nous aparcaments dissuasoris, que caldrà construir aprofitant els espais propers al traçat del futur tramvia.

Cal també combinar aquestes mesures amb el suport al sector primari: pesquer i agrícola; protegint i garantint la supervivència del primer i potenciant el segon amb un banc de terres que posi a disposició dels joves terrenys on poder desenvolupar el seu projecte agrícola. I, al mateix temps, fomentar la indústria transformadora d’aquests productes agrícoles i pesquers amb l’ampliació del polígon Belianes, que serveixi per diversificar el teixit industrial amb empreses que apostin per la innovació, la transició energètica i la sostenibilitat ambiental.

Cal, a més, un pla integral d’habitatge, que eviti l’especulació dels fons d’inversió que deixen que els pisos es degradin, que reguli els preus dels lloguers i que posi al mercat habitatges socials que permetin a les famílies no haver de gastar més del 40 per cent dels segurs ingressos en el lloguer.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *