ERC Salou proposa una triple transformació: verda, social i de ciutat

Esquerra Republicana de Salou va presentar la seva llista per a les properes eleccions municipals del 28 de maig en un acte que es va celebrar dissabte passat al parc del president Lluís Companys de la ciutat.

Més de 150 persones es van apropar per conèixer l’alcaldable Sebastià Domínguez i els membres de la llista electoral per a la pròxima legislatura.

La llista presentada és diversa i plural, amb gent de perfils molt diferents. Destaquen les incorporacions de membres del sector socialista, que s’identifiquen com «Els Autèntics Socialistes», segons ha manifestat Domínguez. El programa electoral d’Esquerra Republicana de Salou es basarà en tres eixos de transformació: Transformació de Ciutat, Transformació Verda i Transformació Social. Aquest programa es publicarà a partir del pròxim 12 de maig, dia que comença oficialment la campanya electoral.

Durant l’acte, també es va comptar amb la intervenció de Raquel Sans, diputada al Parlament de Catalunya, acompanyada per Carles Castillo, diputat al Parlament de Catalunya, i Josep Rufà, senador al Senat Espanyol. Sans va fer èmfasi en la necessitat que Salou té d’un canvi i d’un alcalde que es preocupi de veritat per la ciutat, que parli amb el govern de la Generalitat i que lluiti per Salou al Parlament.

L’acte va finalitzar amb un vermut musical, on els diferents veïns que s’hi van apropar van poder parlar amb els membres de la llista, gaudint del vermut, la música i un gran ambient festiu amb els republicans i republicanes de Salou.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *