Àlvaro Ferré lidera CONVERGENTS a Salou amb un programa centrat en el benestar i la participació ciutadana.

El candidat presenta propostes per millorar la neteja, promoure l’esport i potenciar el turisme a Salou.

L’Àlvaro Ferré lidera la presentació de la candidatura de CONVERGENTS, amb la presència de simpatitzants, familiars i amics.

CONVERGENTS per Salou és un partit polític de centre amb un enfocament humanista i sobiranista, que prioritza el benestar de les persones. Les decisions que afecten Salou són preses exclusivament per residents de la localitat, amb l’objectiu de representar els interessos locals de manera directa.

Durant l’acte de presentació, el candidat va exposar el programa electoral del partit, que inclou les següents propostes:

  • En matèria de neteja, es realitzarà una revisió completa i es sotmetran a consulta popular tots els aspectes relacionats amb la recollida de residus i el reciclatge. Això permetrà implantar sistemes més moderns i adaptats a les característiques i necessitats de cada barri.
  • Es destinarà una inversió significativa en salut i en el desenvolupament dels nens, amb un fort èmfasi en la promoció de l’esport. Es garantirà que tots els nens i nenes de 6 a 16 anys tinguin l’oportunitat de participar en activitats esportives extracurriculars de forma gratuïta. Per a això, es milloraran, reformaran i ampliaran les instal·lacions esportives existents, amb l’objectiu de oferir una gran varietat d’esports i adaptar-se a les necessitats de les persones amb discapacitat. A més, es potenciarà la creació de més zones verdes per millorar la qualitat de vida dels habitants, aprofitant espais cívics per convertir-los en zones de joc i espais verds per als més petits en diferents zones del municipi.
  • Es reforçarà la vigilància i es dotarà la policia local de més efectius i material perquè puguin dur a terme la seva tasca de manera més eficient i amb més èxit.
  • Es promourà l’obertura de centres cívics i la millora del jardí botànic, tenint en compte les demandes dels veïns i veïnes.
  • Es crearà un equip de protecció civil i s’organitzarà un cos de bombers voluntaris a Salou, reconeixent la importància de la seguretat en el municipi.
  • Es farà una aposta clara pel transport públic i la mobilitat de les persones dins del municipi, incloent la gratuïtat del transport escolar diari.
  • Es dinamitzarà el comerç local, defensant els interessos de les petites i mitjanes empreses com a pilars fonamentals de l’economia local.
  • Es fomentarà el turisme mitjançant una estreta col·laboració amb el sector comercial i les agències de viatges, amb l’objectiu de convertir Salou en un destí turístic de tot l’any.
  • Es compromet a impulsar la construcció de vivendes de protecció oficial accessibles
Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *