El període de preinscripció per als cicles formatius de grau superior de les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus serà del 26 de maig a l’1 de juny

Els centres d’educació artística de la Diputació ofereixen el curs vinent 11 cicles formatius de grau superior en l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny

Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Reus i Tarragona ofereixen per al curs 2023-24 un total d’11 cicles formatius de grau superior en l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny. Les persones interessades a cursar algun d’aquests cicles podrà fer la preinscripció al centre entre el 26 de maig i l’1 de juny.

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar 7 cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’oferta formativa de grau superior de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Infografia 3D i Projectes i Direcció d’obres de decoració.

Els centres són un referent educatiu a la demarcació de Tarragona en aquestes disciplines: ofereixen estudis reglats i de qualitat, que busquen capacitar l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió.

El web www.dipta.cat/estudiarartidisseny aglutina tota la informació dels cicles, tant de l’oferta formativa com del calendari per a la inscripció.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *