Els moviments socials juntamente amb la Plataforma Aturem Hard Rock convoquen una gran manifestació per al 18 de juny

En el passat acord de pressupostos del mes de març, ERC i el PSC van signar el compromís d’aprovar definitivament el Pla Director Urbanístic del Hard Rock durant el primer semestre de 2023 (juntament amb el conveni per la B40 i la promesa “modernització” de l’aeroport de Barcelona).

Tot apunta que l’aprovació del document es portarà a la comissió del 21 de juny.

Que el projecte del Hard Rock tiri endavant no és només un problema per als municipis i la població de Vila-Seca i Salou, és un problema que afecta directament tot el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i per extensió, també la resta dels Països Catalans.

Seguir apostant, una vegada més, per un model de turisme de masses a la Costa Daurada aguditza tota una sèrie de problemes econòmics i socials que ja tenim, lluny de solucionar-los: la creació de llocs de feina temporals i precaris, la destrucció del teixit socioeconòmic tradicional, la saturació de serveis públics com el sistema sanitari o el transport, la destrucció dels pocs espais naturals que queden al territori, o la modificació del paisatge.

És per tots aquests motius que les entitats i col·lectius socials hem decidit unir-nos per convocar una gran manifestació el proper diumenge 18 de juny a Tarragona.

Sota el lema Defensem la Terra, Llaurem el Futur, ens mobilitzarem a Tarragona totes aquelles lluites que protegim el territori i la població que hi viu dels atacs i macroprojectes que les volen destruir amb finalitats econòmiques que beneficien a uns pocs i empobreixen a molts.

Volem ser nosaltres, les persones que hi vivim, les que escollim com volem que sigui el futur del nostre país. Perquè hi ha una altra manera de fer les coses, i en volem formar part.

Ha arribat el moment de passar a l’ofensiva, de defensar la nostra terra fins a les últimes conseqüències. Llaurem els fonaments d’un nou model econòmic, llaurem la unió de les veïnes unides contra les agressions, llaurem les vides de les noves generacions. En definitiva, defensem la terra i llaurem el futur!

Plataforma Aturem Hard Rock

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *