L’Ajuntament de Cambrils renovarà el paviment del carrer Pau Casals aquest divendres

Els treballs, que es concentraran en la zona central de la calçada, obligaran a tallar la circulació entre els carrers Roger de Llúria i Ramon Llull

El Departament de Serveis Generals de l’Ajuntament de Cambrils portarà a terme la reparació del paviment del carrer Pau Casals demà divendres, 12 de maig, durant tot el dia. Per la realització dels treballs d’asfaltat i pintura caldrà tallar la circulació entre els carrers Roger de Llúria i Ramon Llull, però no serà necessari desmuntar les terrasses, ja que les obres es concentraran en la zona central de la calçada, que és la part degradada, sobretot a causa del trànsit rodat.  

El paviment del carrer Pau Casals havia patit un important desgast amb el pas dels anys i era necessària la reparació urgent en determinats punts de la part central que trobaven en mal estat. Cal tenir en compte que el carrer Pau Casals és una de les principals artèries comercials de Cambrils i té un elevat volum de circulació, que es va intensificar des de l’inici de les obres de la Rambla Jaume I.  

Les obres començaran amb el tallat de tots les juntes i entregues dels paviments a fresar amb una màquina de disc. Posteriorment es fresarà en un gruix de 5 centímetres i l’amplada màxima que permeti la maquinària fresadora i estenedora fina al límit de les terrasses.  

En els punts on el paviment estigui més malmès, després del primer fresat, se sanejarà la zona amb un segon fresat i una primera capa base de mescla bituminosa de reparació. A continuació, amb la base ja sanejada, es farà una pavimentació continua de tota la calçada afectada i finalment es pintarà la senyalització horitzontal. La previsió és realitzar totes les obres en un sol dia, si la meteorologia ho permet. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *