Música, exposicions, tallers i audiovisuals, protagonistes de la Nit dels Museus al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT)

La mostra d’obres tèxtils de Josep Royo i la sessió de l’artista i DJ Ivana Ray Singh són dos dels actes destacats de l’edició d’enguany, aquest pròxim dissabte 13 de maig a partir de les 20.00h

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) es prepara per acollir, aquest dissabte dia 13, diferents activitats amb motiu de la Nit dels Museus, una vetllada que s’emmarca en els actes previs del Dia Internacional dels Museus del pròxim 18 de maig.

Els actes tindran lloc a partir de les 20.00h i fins a mitjanit, un horari poc habitual que proporciona una experiència diferents al visitant. Qui s’endinsi al MAMT, podrà gaudir de l’exposició temporal de tapissos i altres obres tèxtils de Josep Royo ‘Una forma oberta que cau a pes’, i alhora podrà contemplar l’exposició permanent repartida en les diferents sales del museu.

També vinculada amb Royo, hi haurà la projecció de l’audiovisual en què el comissari de la seva exposició, Carles Guerra, conversa amb l’artista sobre la seva trajectòria professional. Aquest audiovisual, de menys de 10 minuts de durada, s’anirà projectant al llarg de la nit a la sala d’actes del MAMT.

I sense deixar encara el món tèxtil de Royo, qui vulgui podrà participar en l’activitat ‘Enfilar i nuar’, per conèixer tècniques de creació de tapissos en diferents suports. Aquest taller es durà a terme a l’espai del MAMT Pedagògic, al costat de la sala on s’exposa de manera permanent el ‘Tapís de Tarragona’ dissenyat per Joan Miró i teixit en col·laboració amb Josep Royo.

I de les 22.00h a les 00.00h, l’artista multidisciplinar i DJ Ivana Ray Singh amenitzarà la visita a la Nit dels Museus amb una sessió electrònica de música i art en què farà un recorregut per peces d’art sonor i músiques que dialoguen amb altres disciplines, com ara l’arquitectura, la pintura i la performance. Ivana Ray és creadora del projecte col·laboratiu de música electrònica i performance ‘Amas’ (inspirat per les bussejadores de perles japoneses, Ama); creadora i copresentadora del podcast ‘Fetitxisme Sònic’, comissària del festival ‘A Love Supreme’ i selectora habitual de clubs i festivals de Barcelona, des de l’ ‘underground’ fins al Festival Sónar.

D’altra banda, un any més tindrà lloc el Viatge a la constel·lació museu’, un itinerari guiat pels diferents museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona dins dels actes de la Nit dels Museus. La ruta es realitzarà amb el trenet turístic. Per participar en aquest itinerari cal fer-ne la reserva: https://www.dipta.cat/mamtpedagogic/viatge-la-constellacio-museu

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *