Cambrils obté una subvenció de la Diputació per rehabilitar la coberta del Palau Municipal d’Esports

L’actuació solucionarà els problemes de goteres que tenen els dos pavellons per l’envelliment dels elements de la teulada

L’Ajuntament de Cambrils ha aconseguit una subvenció de 100.000 euros de la Diputació de Tarragona per finançar el 75% de la rehabilitació de la coberta del Palau Municipal d’Esports. L’actuació solucionarà, definitivament, els problemes de filtracions d’aigua que tenen ambdós pavellons. El pressupost total d’execució de les obres és de 132.288 euros (IVA inclòs).  

El pavelló 1, construït l’any 1984, té tancaments verticals de prefabricats de formigó amb estructura metàl·lica i una coberta, també metàl·lica, amb xapa ondulada i aïllament en la seva capa exterior. El principal problema existent són les filtracions d’aigua de pluja a través de  la coberta, sense que hagi estat possible el punt exacte on s’origina el problema.  

La reparació consistirà en demolir el revestiment i la impermeabilització, col·locar nou aïllament, refer pendents, tornar a impermeabilitzar i realitzar un acabat superficial amb un material similar a l’existent. Cal tenir en compte que  aquesta coberta dona servei a unes plaques solars per aigua calenta sanitària i això comportarà la necessitat de treballs previs. A banda de la coberta, en aquest pavelló es duran a terme altres reparacions per millorar el conjunt del perímetre de l’edifici.   

En el cas del pavelló 2, construït l’any 1995, el motiu de les goteres són les claraboies, on ja s’han fet reparacions, sense aconseguir una solució definitiva i amb el temps les filtracions d’aigua s’han acabat repetint. Per això, es descarta una nova reparació i s’opta per substituir les 22 claraboies envellides. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *