Klein: “Sortim a guanyar. Cambrils necessita estabilitat”

L’eslògan de campanya “Bona Feina, Bona Gent” és la definició del que és l’NMC i del que ha fet i farà per Cambrils

L’actual alcalde i candidat a la reelecció per l’NMC, Oliver Klein, ha participat aquest vespre a l’acte d’inici de campanya, amb la penjada del primer cartell. A la recent estrenada plaça Aragó i acompanyat d’un nombrós grups d’afiliats i afiliades del NMC, Klein s’ha mostrat satisfet de la feina feta durant el mandat i ha dit que “mai s’havia fet tanta feina en tant poc temps”.

Pel candidat a la reelecció “a dia d’avui Cambrils funciona i quan les coses funcionen, s’han de mantenir i garantir-ne la seva continuïtat.

Cambrils necessita estabilitat, necessita un govern útil, que governi per a tothom, que lideri el dia a dia, que sigui valent, que prengui decisions i que les dugui a terme” i l’NMC ha demostrat la seva capacitat per liderar aquest estil de govern que tant bé li ha anat al nostre municipi. I per garantir aquesta continuïtat, el cap de llista del NMC ha afirmat que “sortim a guanyar per assegurar que l’impuls que ara té Cambrils es mantindrà els propers quatre anys.

És l’hora de fer créixer Cambrils mirant al turisme i la restauració, que són els nostres punts forts, però també mirant a la logística, la tecnologia i la captació de talent en sectors capdavanters”.

Per concloure, Klein ha assegurat que la seva campanya serà “en positiu, escoltant molt, intercanviant opinions, fent propostes i radicalment allunyada de la crispació i de les desqualificacions”. “Estic molt satisfet de la qualitat personal i professional de l’equip que m’acompanya i de la capacitat de treball de totes i cadascuna de les persones que la integren. Per això, el nostre eslògan Bona Feina, Bona Gent defineix què hem fet, què farem i com som”

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *