L’Ajuntament de Cambrils crea un joc per donar a conèixer els serveis d’orientació educativa i laboral

L’objectiu de la nova eina és que les persones reflexionin sobre què volen fer en un futur immediat i saber si ho tenen clar o necessiten assessorament

La iniciativa es va estrenar durant la fira de formació professional Camins d’FP i posteriorment el codi QR s’ha difós als instituts i centres cívics

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ha creat un joc per detectar necessitats i donar a conèixer els serveis que ofereix el consistori cambrilenc pel que fa a orientació educativa i professional, formació i inserció. La nova eina es va estrenar durant la fira de formació professional Camins d’FP i posteriorment el codi QR s’ha difós als instituts i centres cívics.

Aquest joc pot ser molt útil tant per joves com adults que vulguin reflexionar sobre el seu futur i accedir als serveis municipals. L’enllaç es pot trobar tant a la pàgina web del Departament d’Educació com a través dels codis QR que s’han col·locat als diferents edificis municipals i equipaments educatius: https://www.cambrils.cat/ocupacio/saps-que-vols-fer-en-un-futur-1

La fira Camins d’FP es va dur a terme els passats dies 26 i 27 d’abril al Recinte Firal de Congressos de Tarragona, amb la presencia de l’Ajuntament de Cambrils, com a entitat coorganitzadora de l’esdeveniment. L’esdeveniment va concentrar en un únic espai l’àmplia oferta formativa que existeix al territori, amb la participació de més d’una trentena de centres de formació professional i ocupacional de les comarques tarragonines.  

A banda dels centres formatius, Camins d’FP va comptar amb sis estands expositors de diferents sectors econòmics del territori, així com un espai d’orientació acadèmica i professional adreçat a les persones interessades en desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l’FP. 

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació, situat a l’espai d’orientació, va proposar un joc per conèixer si els i les joves assistents tenien clar quin volen que sigui el seu futur educatiu i professional. El  joc consisteix en la lectura d’un codi QR que els redirigeix a un breu test per conèixer i reflexionar sobre el que volen fer en un futur immediat. 

Des de l’estand es van realitzar orientacions a tots aquells joves que es van apropar demanant informació, i se’ls va animar a participar en el joc i a fer ús dels serveis que ofereix el Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *