L’Ajuntament de Cambrils obre inscripcions per 5.500 places de casals d’estiu per a infants i joves

Les Cambrivacances (de 3 a 11 anys) es realitzaran conjuntament al Palau d’Esports i a l’Escola Marinada

Les activitats esportives i de lleure s’han programat per setmanes del 26 de juny fins al 25 d’agost

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un total de 5.500 places d’activitats esportives i de lleure per a infants i joves d’entre 3 i 17 anys per aquest estiu 2023. Les inscripcions s’obren avui, 15 de maig, al Palau Municipal d’Esports, pels casals d’estiu, i el proper 17 de maig pels cursos de natació.  

Els Casals d’estiu s’han programat del 26 de juny al 25 d’agost i, com és com és habitual, també hi haurà el servei de menjador i el servei d’acollida que s’oferiran al Palau Municipal d’Esports i l’Escola Marinada. La guia completa d’activitats es pot consultar en aquest enllaç

El gruix de les places estan orientades a la programació d’activitats esportives i de lleure per infants de 3 a 11 anys, però també s’han programat nombroses activitats per a joves de fins a 17 anys. A més, els casals es complementen amb cursos de natació a la piscina municipal, dinamització esportiva a la platja del Regueral amb activitats de volei, tennis, futbol i altres esports, gimnàstica per a gent gran a la mateixa platja i escacs a la fresca al Parc del Pescador.  

Les Cambrivacances, per a nens i nenes d’entre 3 a 11 anys, es realitzaran conjuntament al Palau d’Esports i Escola Marinada. Enguany els infants gaudiran de l’aventura més fantàstica amb activitats setmanals relacionades amb dracs, cavallers i unicorns. 

Per quart any consecutiu s’estableix un sistema de tarifació social amb bonificacions del 25%, 50% i 75% al preu de les activitats i dels serveis d’acollida i menjador; així com del 25 i/o 50% de les activitats de l’Estenedor per joves de 12 a 17  anys.  

Activitats programades, edats i horaris 

3.500 places per les  CAMBRIVACANCES,  nens i nenes de 3 a 11 anys, de 9 a 13h. Es realitzen tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre amb l’objectiu de potenciar al nen des d’un punt de vista integral i lúdic sense perdre de vista la vessant educativa i formativa. Diàriament també faran alguna activitat en anglès per ampliar el seu coneixement i reforçar. 

300 places per les  SUMMER CAMBRI. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys (1r a 6è). Tallers, activitats lúdiques, sortides programades… TOT EN ANGLÈS. Aquesta activitat és per setmanes de 9 a 13h i va a càrrec de professors titulats en llengua anglesa. 

900 places per les  VACANCES MULTIESPORTIVES, per joves de 9 a 14 anys, de 9h a 13h. Conjunt d’ activitats esportives , jocs i/o esports individuals i col·lectius. Es realitzaran en diferents dependències i/o espais esportius de Cambrils: pista atletisme, Palau d’esports, Platja Regueral, Pista Atletisme. 

600 places per les  SORTIDES A LA PLATJA, per als més aventurers de 9 a 14 anys, de 9h a 13h.Activitats esportives on el protagonista és la bicicleta i la platja. Es practiquen diferents esports en el medi natural i setmanalment realitzen una sortida en algun lloc del nostre municipi. Amb les sortides amb bicicleta viuràs noves experiències i gaudiràs d’un entorn únic i privilegiat. 

200 places per les  AVENTURA’T, per joves de 14 a 17 anys, de 10h a 13h. Diferents activitats: volei platja, kaiac, banana, paddlesub, bicicleta, … Setmanalment realitzarem una activitat estrella.  

Calendari de setmanes:  

1ª Setmana: del 26 al 30 de juny de 2023 (4 dies) de 2023 

2ª Setmana: del3 de juliol al 7 de juliol de 2023 

3ª Setmana: del 10 de juliol al 14 de juliol de 2023 

4ª Setmana: del 17 de juliol al 21 de juliol de 2023 

5ª Setmana: del 24 de juliol al28 de juliol de 2023 

6ª Setmana: del 31de juliol al 4 d’agost de 2023 

7ª Setmana: del 7 d’agost al 11 d’agost de 2023 

8ª Setmana: del 14 d’agost al 18 d’agost de 2023(4 dies) 

9­­­ª Setmana: del 21 d’agost al 25 d’agost de 2023 

Preu de l’activitat de Cambri, Vacances Poliesportives i Sortides a la Platja 

1 setmana 
1 quinzena                                 
4 setmanes     
8 setmanes                      
9 setmanes   
36,00€  
67,00€ 
130,00€ 
255,00€ 
283,50€ 

CURSOS DE NATACIÓ  

Dins la programació no hi poden faltar les activitats d’aigua per nadons, petits, d’iniciació i nivell avançat en horari de tarda.  

ACTIVITATS OBERTES i gratuïtes 

 • Dinamització esportiva a la platja del Regueral de dilluns a diumenge i a partir del 19 de juny. Activitats de vòlei platja, tennis platja, futbol platja i molts altres esports 
 • Gimnàstica per la Gent Gran, a la platja del Regueral, juliol i agost. Inscripcions al casal d’avis. 
 • Escacs a la fresca, totes les tardes al Parc del Pescador. 

   

  Esdeveniments esportius  

   

  La regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que de cara a l’estiu el departament també treballa en l’organització i col·laboració d’un ampli ventall d’esdeveniments com el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, la Milla Marina de natació, la Milla Urbana solidària, la Triatló de Cambrils, la Cursa de les Dones, Pedals Nonstop, Campionat de Crossfit o la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta, entre d’altres. 
Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *