Compte enrere per la 10a edició del Triatló de Cambrils

La prova es disputarà el diumenge 18 de juny des de la Rambla del Regueral, amb distàncies Sprint i Olímipica, de forma individual o en relleus

Les inscripcions seguiran obertes fins el 15 de juny en diferents categories al web oficial www.justri.es

La 10a edició del Mini Oliva Motor Triatló de Cambrils, una de les cites de triatló més destacades de la Costa Daurada, es disputarà el proper diumenge 18 de juny a partir de les 9 del matí des del passeig de la Platja del Regueral, que serà l’epicentre del triatló durant tota la jornada. 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el responsable de Sport No Limit, Juanan Fernández, han presentat avui la nova edició d’aquesta cursa multiesportiva, que forma part de l’intens calendari d’activitats esportives que s’estan portant a terme al municipi aquesta primavera.  

L’alcalde de Cambrils ha explicat que el triatló barreja esport, turisme, imatge, marca i salut en un còctel immillorable i ha assegurat que l’èxit es multiplica amb la combinació del recorregut: nedar a la platja del Regueral, anar en bicicleta pel vial del Cavet i córrer pel passeig marítim. 

Per la seva banda, la regidora ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per la desestacionalització del turisme i pels esdeveniments esportius de renom. Amb aquest objectiu, aquest 2023 ja s’han organitzat 9 esdeveniments esportius i durant el maig i juny se’n disputaran 14 més.  

El responsable d’Sport No Limit ha fet un balanç molt positiu dels 10 anys de treball conjunt amb l’Ajuntament i ha explicat els detalls i novetats de la desena edició. Les inscripcions estaran obertes fins el proper 15 de juny a les 23:59 a la pàgina web oficial www.justri.es

Les persones participants poden escollir entre les distàncies Sprint (750m de natació, 20km de ciclisme i 5km de cursa a peu) i Olímpica (1500m de natació, 40km de ciclisme i 10km de cursa a peu). A més, com a novetat d’aquesta edició, també tenen l’opció de fer la prova de forma individual o en equip de relleus.  

La prova, que es podrà seguir a través de les xarxes socials, consisteix en un circuit de natació a la Platja del Regueral, un segment de ciclisme molt ràpid de dues a quatre voltes pel Vial de Cavet i una cursa a peu pel Passeig Marítim en sentit a Vilafortuny.  

De moment, ja hi ha quasi 200 persones inscrites i la previsió és superar les 400. El 60% de les persones inscrites participen en la distància Sprint i el 40% en l’Olímpica. També cal destacar que un 30% de la participació és femenina. Pel que fa a edats, la mitjana femenina és de 35 anys i la masculina de 39.  

Projecte sostenible  

Amb motiu del seu 10è aniversari, el Triatló de Cambrils llança un projecte sostenible que beneficiarà la població de Cambrils. Quan acabi l’esdeveniment, el title sponsor de la prova, Mini Oliva Motor, farà una neteja col·lectiva de la Platja del Regueral.  

A més d’aquesta acció, el Triatló de Cambrils es compromet amb el medi ambient amb la utilització de cotxes elèctrics, la reducció del plàstic en els avituallaments i fruita de proximitat i l’augment dels materials sostenibles (samarretes de material 100% reciclat i trofeus de fusta reciclada).  

D’altra banda, durant els dies previs i durant la cursa, l’organització instal·larà uns sensors Bettair amb l’objectiu de mesurar la qualitat de l’aire i els sorolls i poder millorar en futures edicons. Els nodes estàtics bettair® són dispositius amb múltiples sensors que funcionen de manera autònoma. (dnota.com).  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *