La quarta Cursa de les Dones de Cambrils recaptarà fons per la campanya #PelsValents

L’esdeveniment esportiu per reivindicar la igualtat es portarà a terme el diumenge 11 de juny amb els lemes lemes #NomésSIésSI i #Respecta’m

Les inscripcions es poden fer a través del web https://www.naturetime.es o bé presencialment a les botigues Decathlon de Tarragona, Reus i Vila-seca

La quarta Cursa de les Dones de Cambrils es portarà a terme el diumenge 11 de juny per donar visibilitat a l’esport femení i alhora recaptar fons per la campanya #PelsValents a favor del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la recerca del càncer infantil. Les inscripcions es poden fer fins el 7 de juny per internet a través de l’enllaç https://www.naturetime.es/ca/cursa-dones-cambrils-2/ o bé presencialment a les botigues Decathlon de Reus, Tarragona  o Vila-seca.  

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Igualtat, Ingrid Duch; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; el director tècnic de Naturetime Events, Joan Carbonell, i el responsable de la campanya solidària #Cambrilspelsvalents i agent de la Policia Local, Sito Cano, han ofert avui una roda de premsa per presentar aquesta cursa reivindicativa i solidària, organitzada pel Departament d’Esports i Naturetime, que se celebra en el marc de les Jornades per la Salut de les Dones, impulsades per l’àrea d’Igualtat.  

La jornada començarà a les 9:30 hores amb una sessió de zumba per escalfar motors i a les 10 hores es donarà el tret de sortida de les cursa de 5 Km, que es pot fer corrent o caminant. El circuit s’iniciarà al passeig de les Palmeres, en direcció a Horta Santa Maria, girarà a la rotonda amb l’avinguda de la Llosa i seguirà pel passeig marítim en direcció sud fins l’alçada del Dorado i tornar a les Palmeres. A les 11:30 començaran les curses infantils de 500 m a 1 km, amb medalles per tots els nens i nenes participants. Per acabar, hi haurà un esmorzar saludable a base de fruita, fruits secs i llet d’ametlles.   

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha assegurat que conjugar tres elements tan importants com la visibilització de les dones, l’esport i la solidaritat és garantia d’èxit. Al seu torn, la regidora d’Esports ha explicat que l’Ajuntament segueix treballant perquè Cambrils sigui un referent en el món de l’esport i la igualtat.  

Per la seva part, la regidora d’Igualtat ha afirmat que en aquest cas la competició passa a un segon pla per donar protagonisme a la lluita per la igualtat i contribuir a una causa solidària. En aquesta línia, el director tècnic de Naturetime ha manifestat que la cursa vol ser una festa de l’esport i la solidaritat on les dones siguin les protagonistes.  

Finalment, el responsable de #Cambrilspelsvalents ha destacat la importància de seguir investigant el càncer infantil per donar vida als nens i nenes que es diagnostiquen cada any i les seves famílies. Tant els diners de la inscripció, que inclou una samarreta, com els de la venda de samarretes extres i cintes de cap es destinaran a la campanya. A més, l’organització tindrà un estand físic per totes les persones que vulguin conèixer millor el seu projecte.  

Com l’any passat, a la cursa de Cambrils no només hi podran participar les dones sinó que s’obre a tothom amb l’objectiu de donar més visibilitat a l’esdeveniment, tot i que només les dones optaran a guanyar premis. En l’anterior edició s’hi van inscriure gairebé 500 persones i enguany l’organització s’ha marcat l’objectiu d’arribar a les 800.  

D’altra banda, com a novetat, enguany s’han programat dues sessions d’entrenament amb Pat Perpinyà, instructora de fitness, pilates i activitats dirigides, que va guanyar la primera edició de la cursa. Les persones interessades poden omplir un formulari al web de Naturetime i triar la sessió segons el nivell. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *