L’Ajuntament de Cambrils demana una nova subvenció a l’ACA per netejar la riera de Maspujols

L’actuació es realitzarà en l’últim tram de la llera, entre el pont del ferrocarril i l’avinguda Diputació

El Departament de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha demanat una nova subvenció a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per donar continuïtat als treballs de conservació i manteniment de la llera de la riera de Riudoms-Maspujols.  

Durant aquest 2023 es durà a terme una actuació que es finançarà amb la subvenció atorgada per l’ACA en la convocatòria del 2022, i la sol·licitud d’aquesta nova subvenció servirà per poder seguir realitzant treballs de neteja i sanejament de la zona durant el 2024.  

Les tasques de manteniment es portaran a terme a la part baixa de la riera, en un tram de 720 metres comprès entre el pont del ferrocarril i l’avinguda Diputació. Els treballs, amb un pressupost de 49.345 euros (més IVA), tenen l’objectiu d’eradicar les espècies invasores existents i consistiran en la desbrossada de la part aèria de les canyes, la retirada d’esbarzers de la part final, l’eliminació de rizoma de les zones properes a la part central de la llera.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *